צפה בהודעה יחידה
ישן 13-09-09, 03:57   #2
Amit-IL
Senior Member

האווטאר של Amit-IL

הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
צטט:
במקור פורסם על ידי shambi צפה בהודעה
היי
אני חושב על רכישת מולטיפלה עקב תכנון להגדלת המשפחה,
כרגע אנחנ כבר עם 3 ילדים, זוג+2.שיהיה במזל טוב

המולטיפלה מוצאת חן בעיניי וניראת פתרון מתאים.שים עין גם על רנו סניק המלצה שלי גם בה יש דגמים מפוארים ומפנקים, לא שיש לי משהו נגד המולטיפלה להפך, רכב שאני מאד אוהב גם את הצורה והארגונומיות בתא הנוסעים.

הבעיה שאני מתחיל להבין שקשה מאוד למצוא מולטיפלה משומשת במצב טוב. אם אתה נעול על רכב מסויים קצת סבלנות אתה תמצא, זה לא קשה פשוט צריך לחפש טוב

להלן כמה שאלות בנושא:

1. היכן וכיצד מתחילים לחפש מולטיפלה? כמו כל רכב רגיל, תחפש אולי בסוכנויות פיאט ובטרייד אין
2. מה נחשב לסבר מכמות הק"מ למולטיפלה - ראיתי מודעות עם מאות אלפי קילומטר.תלוי אם זה בנזין או סולר
3. מה עדיף בנזין או סולר? - אני מעריך את הק"מ שלי ב- 20000 שנתי.בנזין בוודאות
4. איזה דגם מוטיפלה נחשב הכי מוצלח?לא יודע, תסתכל במחירון באתר יד 2 שם מופעים כל הדגמים עם פירוט על התוספות ברכב
5. למה יש לשים לב בבדיקת רכב במכון?שהם לא רושמים כיסוי תחת למכון ובנוסף שלדה, מנוע, גיר. רצוי אם אפשר לנסוע עם בעל הרכב למוסך שטיפל בו ולהוציא היסטוריית טיפולים
6. מה הם סדרי הגודל של עלויות הטיפול? כל טיפול והמחיר שלו ויש הבדל בין בנזין לסולר בגדול המחירים סבירים ויש לבדוק בשני מוסכים עלויות (לא כל מוסכי החברה גובים מחירים זהים).
7. האם "שמשון" מטפל גם במולטיפלה? מוסך שימשון (לא מכיר אישית) מאד מוערך בקרב חברי הפורום והנו מוסך מורשה המטפל בכל סוגי רכבי פיאט (אולי לא כולל טרקטורים ומלגזות).

בתודה מראש.
התשובות באדום.