קודם כל מקרה כמו שלך לא שוכחים, ותאמין לי שכל העובדים במוסך ובסוכנות שם גם לא שכחו. אני במקומך הייתי דורש פיצויים הרבה יותר גדולים ממה שקיבלת, אתה צריך להבין שיהיו לך בעיות משמעותיות בזמן מכירת הרכב, מכיוון שקונה פוטנציאלי רואה "שיפוץ ראש והחלפת שסתומים" ברכב שבקושי עשה 60K ק"מ, ישר חושב שהזניחו את הרכב ו/או שהוא עבר אירוע של התחממות מנוע.
אני מדייק בעובדות. בזמנו כשהייתי במוסך "שלך", לא ראיתי שם שום דבר מיוחד. מכונה לשתיית מים קרים היתה ליד הפקידה אם אני לא טועה, ולא בחדר ההמתנה. כמה עולים טיפולים אני יודע מצויין, גם במורשים וגם בלא מורשים. רק השמן מנוע יותר זול ממוסכי סקודה (אלא אם תוכיחו אחרת כמובן).
אני לא מוציא את סקודה כחלוצי המחירים הזולים כי הם בפירוש לא כאלו, יש אפילו חלקים שעולים הון תועפות. אני סה"כ אמרתי שהמחירים סבירים, וייתכן כי מחירי העבודה זולים יותר מאלו של סמל"ת.
המוסך של סקודה בפירוש (חד וחלק) חלוץ של שירות, אמינות ומקצועיות, ואת זה ראיתי גם על מכוניות אחרות היום. מוסכי סמל"ת בצפון יכולים רק לחלום על מקצועיות, אמינות ושירות כאלו, וכן כולל מס' מוסכים בצפון כולו. במקרה שלך, אני בחום ממליץ לך לטפל במוסך שמשון ביהוד, לפני שיקרה עוד משהו כזה. אתה נמצא באיזור המרכז לפעמים, אז זו לא צריכה להיות בעיה מבחינתך...
לעוד המלצות למוסך סקודה בצפון (הודעה מהימים האחרונים), תוכל לקרוא כאן:
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-...965461,00.html
אגב, החלפת מצבר ב- 07/01/2008.