טוב,שוב הבעיה חזרה.

בנסיעות בינעירוניות מד החום נע בין הרבע לחצי,אך לא עובר את החצי.
בנסיעות עירוניות ובעמידה ברמזורים או בפקקים,המד חום עובר את החצי ב-20% ואחר כך שוב יורד אל החצי.מה ניתן לעשות?
כאמור:
1-משאבת מים הוחלפה למשאבה איטלקית.[לא סינית!]
2-תרמוסטט הוחלף למקורי.
3-מי פראפלו.
4-המאוורר עובד בכיוון הנכון,מכניס אוויר מבחוץ.
5-נגד המהירויות נבדק ונמצא תקין.[כלומר עובד ב-2 המהירויות].
6-יוניט מאוורר הוחלף.
7-ניקוי רדיאטור נעשה,אבל את הפרט הזה אני לא יכול לאמת,אלא רק על ידי חשבונית של בעל הרכב הקודם.כלומר,יכול להיות שבוצע אצלו ניקוי רדיאטור חפיף ואולי מזה נובע כל הבעיה.
8-אין נזילות או איבוד מים כל שהוא.
השאלות שלי הם:
1-האם הבעיה שלי,יכולה לנבוע מרדיאטור סתום חלקית?
2-
האם ייתכן שלא בוצע ניקוז אוויר מושלם?<כמו שאמרתי המכונאי ניקז אוויר רק,מהבורג שאחרי בית הפילטר אוויר.שאלתי אותו האם יש ניקוז ברדיאטור עצמו,הוא אמר לי שלא.ברדיאטור של פונטו אחרת שהבאתי לו,הוא ניקז גם מהבורג שאחרי בית הפילטר אוויר,וגם מהרדיאטור עצמו בצד.מדובר היה ברדיאטור שמחובר אליו
מיכל עיבוי בצד.לעומת זאת ברדיאטור הנוכחי מיכל העיבוי יושב עליו באמצע,ולכן הוא אמר לי שאין ברדיאטור הזה ניקוז אוויר מהרדיאטור עצמו,אלא רק מהבורג שמאחורי בית הפילטר אוויר.]
כלומר:האם ייתכן מצב שלא ניקזו אוויר בצורה מושלמת ואולי משם הבעיה?
3-במידה ואכן יש מצב שאולי ניקוז אוויר לא בוצע בצורה מושלמת,האם מישהו יכול לומר לי היכן נמצא בורג הניקוז ברדיאטור עצמו?[להזכירכם מדובר ברדיאטור שהמיכל עיבוי שלו נמצא עליו באמצע.מיכל עיבוי שיושב בצורה אופקית.]
4-מישהו אמר לי שזה שהחלפתי את היוניט מאוורר המקורי שהיה:
87-92,92-97 ליוניט של:
82-87,87-92,לא תשנה לי בכלום את הורדת החום במנוע,מכיוון שהתרמוסטט שלי מקורי.הוא אמר לי שאני צריך להחליף תרמוסטט,לתרמוסטט לא מקורי שנפתח יותר מוקדם ואז זה ישפיע על היוניט שהחלפתי.האמת לא בדיוק הבנתי אותו,ולכן רציתי להתייעץ איתכם,האם יש ממש בטענתו?
בתודה מראש
שי