צטט:
במקור פורסם על ידי אוטולי
אתייחס לדבריך אך איני מעוניין לפתח פה דיון שיכול להמשיך ולהמשיך
אני מבין שכתבת על הרכב בעבר ומכאן הנושא קרוב ללבך [הנושא "קרוב לליבי" מכיוון שיש לי את הרכב. מה שכתבתי בזמנו זה סיכום חצי שנה בלבד].
- בכל הוגע לכך "לא כל הנשים לא מבינות כלום בעיניני רכב." אמרתי בפירוש שאני מכליל היות והכתבה פונה לרוב ולא למיעוט [מישהו מקצועי היה יכול לעבור על הנאמר כדי לוודא שאין פאשלות. או שהדבר לא בוצע או שהוא בוצע באופן חלקי].
- בנוגע לניסוח נסכם בזאת שאפשר היה לכתוב את המשפט מעט יותר ברור, אך אחזור ואומר שלקוראות המגזין לא היו בעיות בהבנתו. [העיקר שיש הסכמה].
ברור לי לאילו רכבים יש מתג כזה ולאילו לא ובוא אתקן אותך שהוא
נמצא בעוד רכבים מלבד רכבים מקונצרן VAG [אני אישית לא ראיתי, אך גם אם יש הדבר נדיר].
- בנושא האבזור תבין שישנה חובת הדיווח על האיבזור והעובדה שצריך לחכות בשבילו אינה סותרת את העובדה שהוא קיים [אך ניתן לציין זאת ע"מ למנוע הטעיית צרכנים. בכל אופן יש עוד איבזור מקורי, מדוע הוא לא צויין? למשל מראות המתקפלות אוט' עם נעילת הרכב, קיט ספורט מקורי, ג'אנטים 17 אינץ'...]
וניתן להזמנה גם אם הוא מצריך מהקונה להמתין לקבלתו (ההחלטה אם להזמין או לא שמורה לקונה בלבד)
- דיווחנו על מצלמת הרוורס כדי להציג את האופציה בפני הקוראות, וכבר קיבלנו תגובות אוהדות בנושא ושאלות אם ניתן
להתקין גם על רכבים ישנים. בנוסף תתפלא לדעת כמה אנשים(נשים וגברים) בכלל לא מודעים למצלמת הרוורס ברכבים. [זה לא מעניין, מה הבעיה לעשות רוורס ברכב קטן כזה? אין לי גם חיישנים רגילים]
- גם בהתייחסותך למחיר הרכב(הצלחת "להשיג" אותו ב-104 אלף ש"ח) כגוף עיתונאי ציבורי עלינו לפרסם את המחיר ללקוח כפי שמפורסם על ידי היבואן נכון לעכשיו
נשמח לשמוע חוות דעת ותגובות בעתיד,
אך להבא נודה לך אם תבצע זאת ישירות אלינו דרך המגזין
|
הערות באדום. הייתי עושה זאת דרך המגזין, אך במקרה הזה ניהלנו דיון בפורום, לא ידענו שאתם קוראים את ההודעות שלנו. מעבר לזה, בוא נבהיר מעט את העינינים (תודה לאוראל על המידע):
א. מה שקיבלת ברכב ההדגמה זאת מערכת קול אופציונלית לא מקורית שהותקנה אצל "רדיו מילאנו", כולל המסך המרכזי שאתה רואה שם. אני מעריך שכל העסק עולה כ- 10K ש"ח, כאמור נתתם לקוראים לחשוב שזה מקורי למרות ההערה שזה בתשלום נוסף. בקשר למסכים האחוריים נתתם לקוראים לחשוב שזה מגיע מקורי וללא תשלום. לא רק שזה לא מקורי, אלא עולה כסף.
ב. אין מצלמת רוורס מקורית לרכב הזה, אלא התקנה מקומית של "רדיו מילאנו".
התקנות מקומיות כלשהן לא מומלצות, ובטח לא ע"י החברה הזו, שעושה הרבה נזקים.
צטט:
במקור פורסם על ידי אוטולי
תבין שישנה חובת דיווח על האיבזור
|
אם כך, מדוע לא מדווחים על לוח השעונים Maxi- Dot? להלן לוח השעונים "המרשים לצפייה" שמותקן ברכב ההדגמה:
להלן המקסי דוט, לוח השעונים המאובזר:
(כולל מד חום מנוע, מד דלק אנלוגי, מדידת טמפ' חוץ עם דיוק של עד 0.1° לעומת 0.5° בלוח הרגיל וכמו כן מידע בלוח עצמו על השיר המתנגן או על תחנת הרדיו המואזנת כעת).
ידית לשליטה על מערכת הקול המקורית בתוספת תשלום (לא צויין בכתבה וגם לא היה ברכב ההדגמה):
ככה נראית מערכת קול מקורית למהדרין של חברת DANCE, בקונסולה הגדולה (2DIN):
מערכת קול מקורית בקונסולה הקטנה יותר (1DIN):
קיט ספורט מקורי של היצרן (גם לא צויין, זה איבזור, לא?)