צפה בהודעה יחידה
ישן 08-09-09, 12:13   #7
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
שרון, קודם כל לא כל הנשים לא מבינות כלום בעיניני רכב. נתקלתי גם בנשים הבקיאות מצויין. מלבד זאת, אני חושב שהרכב שהכי מעניין נשים כרגע הוא הפיאט 500. תבקש מסמל"ת רכב כזה רצוי בצבע אדום וגיר רובוטי והן יתלהבו הרבה יותר מהפאביה...

תרשה לי לא להסכים עם ניסוח המשפט הבא: "תאורה במקום בולט מצד שמאל". אתם הייתם צריכים להוסיף את המילה "מתג" לפני המשפט כדי לא ליצור אי הבנה, כך שהמשפט יהיה: "מתג הדלקת אורות הערפל והחזית, ממוקם במקום בולט משמאל לגלגל ההגה".
מעבר לזה, לא כל הרכבים האירופיים מצויידים במתג הזה כמו שאתה טוען, הדבר רלוונטי רק לרכבי קונצרן VAG.

תן לי גם קצת קרדיט, הריי יש לי את כל הקטלוגים של הרכב, הייתי בסוכנות ואני יודע איזה איבזור מגיע עם הרכב.
האיבזור שאתה מדבר עליו הוא מקורי, אך אין מלאי שלו בארץ. צ'מפיון מוכרת את הרכב הזה עם רדיו לא מקורי, אך מספקת מכשיר איכותי ולא מקורי בחינם. העיניין מוסבר בהרחבה בכתבה שעשיתי בזמנו.

מצלמת הרוורס וחיישני הרוורס שנמכרים בארץ הם לא מקוריים ומותקנים אצל "רדיו מילאנו" לפי דרישת הלקוח, בקרת השיוט גם כן מותקנת על ידם באמצעות החלפת ידית האיתות לכזאת אחרת. מניסיוני הם לא מקצועיים ועושים נזקים לרכב.

באירופה הפאביה משווקת עם חיישני רוורס מקוריים ומצלמת רוורס מקורית, בשילוב עם לוח השעונים "מקסי דוט" אתה רואה את נתוני החיישנים על לוח השעונים, ואת צילום המצלמה על המסך של המערכת המקורית, אך הדגמים האלה לא משווקים בייבוא סדיר לארץ, וכדי להזמינם צריך להוסיף אלפי שקלים ולבצע הזמנה מיוחדת, כמו כן יש המתנה 3 חודשים לרכב.

נערך לאחרונה על ידי stio : 08-09-09 ב 12:18.
stio מנותק   הגב עם ציטוט