צפה בהודעה יחידה
ישן 08-09-09, 00:33   #2
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
שלום למערכת "אוטלי" ולכותבת הכתבה,

קודם כל מגיע לכם ציון לשבח על התגובות שלכם בפורום זה ועל הרצון לשפר. איני מזלזל חלילה במגזין שלכם, מדובר סה"כ בניסוח וכתיבה מקצועית לכל דבר ועיצוב מצויין. אני במקומכם הייתי מפיץ את המגזין גם ע"י הדפסתו, לדעתי יש לכם סיכוי לא רע בכלל גם מול המגזינים הגדולים הקימים כיום, כמובן ע"י תמחור נכון.

בעיניין המדור החדש וכתיבת הכתבה על הפאביה ספורט:
הרכב הנבחן קיים ברשותי כבר כמעט שנה שלמה ועברתי איתו אלפי ק"מ רבים. כן, כתבתי על הרכב בעבר, זה היה בחודש אפריל, במסגרת סיכום חצי שנה שלי איתו. ניתן להיכנס לכתבה המדוברת ע"י הקלקה כ-א-ן.

המדור החדש הוא רעיון טוב ואפילו טוב מאוד, ה"בעיה" שלי איתו (אם ניתן לקרוא לזה "בעיה" בכלל) היא שמצויינים פרטים לא נכונים ו/או לא מדוייקים, שמובילים בסופו של דבר להטעיית הצרכנים. להבא, מומלץ לברר עם היבואן איזה אבזור סטנדרטי מגיע עם הרכב, ומה מצריך הזמנה מיוחדת. עד עכשיו לא הצלחתי להבין איזה פנסים יש בצד שמאל, האם הכוונה לתאורת חזית? (אגב נורת H7). אם כן, יש את הפנס הזה גם בצד ימין...
בעיקרון, אין לצ'מפיון שום בעיה לבצע הזמנות מיוחדות ללקוחות עם איזה אבזור שבא להם, אך הדבר כרוך בהמתנה של מס' חודשים והוספת אלפי שקלים מעבר למחיר הרכב. ברכב ההדגמה מותקן רדיו מקורי עם מסך מגע- מדובר ברכב של היבואן שהגיע עם אבזור זה במטרה להרשים כתבים ותו לא.
מעבר לזה, שמחתי לשמוע שהכתבה זכתה למחמאות, חשוב מאוד שיהיו גורמים שיצליחו ויתחרו במגזינים הקיימים, תחל תחרות ואולי אף הוזלת מחירים- הדבר מצויין לצרכנים.

בכל מקרה הרבה בהצלחה בעתיד,
גיא.

נערך לאחרונה על ידי stio : 08-09-09 ב 01:29.
stio מנותק   הגב עם ציטוט