|
למי שמתעצל להיכנס, נתנו לאישה לבדוק את הסקודה פאביה החדשה ברמת אבזור "ספורט". אני כבר עשיתי כתבה על הרכב הזה ולהלן כמה תיקונים לכתבה שלהם. למרות שיש לי את הרכב אני אהיה אובייקטיבי:
"המראה מעולה": מה כ"כ מעולה בעיצוב? עיצוב נאה וזה הכל. בואו נגיד שהפונטו יותר יפה.
"בתוספת עלות לא ממש גבוה (...) מצלמה שמשדרת מה הולך שאת עושה רוורס": הדבר הזה לא מוצע כלל ע"י סקודה.
"המושבים נוחים למעט הגלגלת בצד שמאל": מה כ"כ מפריע לכם בגלגלת הזאת? זה כדי לכוון את המשענת. משפט חובבני ומטופש.
"לוח המחוונים המרשים לצפייה": מה כ"כ מרשים בלוח שעונים הזה? זה לוח השעונים הכי פשוט, אפשר להזמין את ה"מקסי דוט" ואז אתם תראו איך נראה לוח שעונים המרשים לצפייה כולל מד חום מנוע נורמלי.
"ומביאה לך שלל עזרים (החל מתאורה במקום בולט מצד שמאל, מסכי DVD לילדודס ודיבורית מובנת)": רשימה של קישקושים לא נכונים. אין שם תאורה בצד שמאל אלא תאורה מרכזית מעל המראה ועוד תאורה מעל המושב האחורי. המסכי DVD והדיבורית שמדברים עליהם לא סטנדרטים ועולים אלפי שקלים, אין מלאי בארץ וצריך לחכות 3 חודשים כדי לקבל את הרכב במסגרת מערכת מקורית! זה שהתקינו את זה על רכב הדגמה כדי להלהיב כתבים שלא בקיאים, לא אומר שזה סטנדרטי.
"המראה מסתובבת עד אלייך למקרה שתרצי לסדר את האיפור ברמזור..." זה בדיוק מה שחסר לנו. בכל אופן זה קישקוש, המראה זזה רק אם פותחים את החלון ומזיזים אותה, אלא אם מותקן ברכב הספציפי איבזור מיוחד שלא נמכר בייבוא סדיר בארץ. זה בתוספת תשלום ומצריך הזמנה מיוחדת, לא מבין למה מטעים את האנשים כאילו זה סטנדרטי. יכול להיות שהם התכוונו לכיוון החשמלי של המראות אבל במחשבה שנייה זה לא הגיוני, זה דבר סטנדרטי בכל רכב חדש וציון האפשרות הזאת ברכב מראה שאין לכתב מושג מה הולך ברכבים אחרים.
"מחיר: כ- 110K": איך 110 אם הוצאתי את הרכב ב- 104K? גם אם היתה עליית מחירים בגלל המס, זה עדיין לא עלייה של 6000 ש"ח.
בקיצור כתבה משעממת ומלאה שטויות. חבל.
נערך לאחרונה על ידי stio : 07-09-09 ב 19:38.
|