|
הסיריון זה אחד הרכבים הכי לא נוחים שיש. אני נוהג כיום באופן קבוע כל יום על אחת כזו בעבודה, נסיעות של שעה-שעתיים רצוף לכל כיוון, וזה ממש לא נוח. מה שכן יש לרכב הרגשה של הרבה יותר כוח מהפונטו (למרות שאני משייך את זה פשוט ל-8 כ"ס הנוספים שמשודכים לתיבה אוטו' שממש אבל ממש אוהב למשוך הילוכים). המזגן שלה אגב, סביר ולא יותר מזה.
הפיג'ו 206 ממש לא רעה לדעתי באם מטופלת כיאות. יש לחבר שלי 206, דגם 3 דל' מנוע 1.6 - וחוץ מבלאי טבעי, טיפולים סדירים ופעם אחת להחליף רדיאטור אחרי שנגרם לו נזק בשוגג הרכב נוסע כמו גדול ללא בעיות כבר 3-4 שנים (והוא רכש אותו עם 200K). מה שבטוח - היא יותר נוחה מכל שאר האפשרויות, אך יש סייג אחד והוא הדרישה לאוטו', שהבנתי שהוא הנקודה החלשה בפיג'ו. מבחינת מזגן - הטוב ביותר בקטגוריה (לא מחשיב את הגטס כי מעולם נסעתי על אחת).
הפונטו נוחה לנהיגה, הגיר הרציף חסכוני, שקט ונוח מאד (ולפי רוב גם אמין מאד). עלות טיפולים וחלפים זולה יחסית לאחרים (עם דגש על יחסית). בטיחותית כמו שאר האפשרויות ולפי דעתי נראת יותר טוב גם משאר האפשרויות (אבל זה כבר עניין של טעם). מזגן מצויין (קצת פחות מה-206, אבל המילה קצת היא הנקודה העיקרית פה).