|
אז הנה אני חוזר עם תוצאות וממצאים:
קפצתי היום לת"א לנחום סודאי וקניתי את נגד המהירות המקורי.
מייד לאחר מכן קפצתי לגל אור,וקניתי יוניט מאוורר.בנקודה הזאת,מאוד התלבטתי אבל לבסוף הגעתי להחלטה הנכונה.[תקנו אותי אם אני טועה.]:
יוניט המאוורר המקורי שישנו בפונטו מגיע עם פתיחה של:87-92 ו 92-97.
מכיוון שהיוניט הזאת במצבה הנוכחי מעלה לי את מד חום המנוע מעל החצי בקצת,החלטתי לקנות יוניט עם פתיחה יותר נמוכה.
מחיפוש בפורום שעשיתי,ומעוד כמה אבחנות בפורום אחרים,הבנתי שיותר מדיי נמוך זה לא טוב,כי זה לא שומר על טמפרטורת מנוע נכונה,מה שיכול לגרום למנוע לא לעבוד כראוי.וכמובן עוד שלל סיבות.
דיברתי עם המוכר בחנות לגבי היוניט והוא אמר שיש לו יוניט:77-82 82-87.אמרתי לו שאני חושש שזה קצת יותר מדיי נמוך בשבילי ואולי יש לו משהו אחר.בקיצור האיש עשה מאמץ,והביא לי יוניט עם:82-87 ו-87-92.בקיצור זה היה נראה לי הכי נכון לקנות.לא את היוניט המקורי הגבוה מדיי,שמעלה לי את המד חום קצת טיפה מעל החצי,ולא את היוניט הנמוך מדיי,שאולי יכול לעשות לי נזק לטווח הארוך.<היו עוד כאלה שהציעו לי לקחת פתיחה של:67!!>
מצוייד בשתי הפריטים הללו,הרמתי טלפון לרפי לין,ועם רצון מצידו,שמתי פעמיו אליו על מנת שיבדוק את נגד המהירות.
רפי בדק את הנגד,וגילה שדווקא המהירות הנמוכה עובדת,ואילו המהירות הגבוהה לא עובדת.הוא היה די מופתע מהעניין,ובדק את הממסרים.לאחר מכן,הוא נזכר שיכול להיות שצריך סוויץ'.לאחר ששמתי סוויץ',רפי בדק את הנגד,וראה שהוא עובד ב-2 המהירויות.
לאחר שהודיתי לו על אבחנתו המדוייקת,קפצתי למכונאי שלי,וביקשתי ממנו להחליף לי יוניט מאוורר.
חיכינו עד שהרכב התקרר,הוא פירק את היוניט,החליף בזריזות את היוניט החדשה שהבאתי,וניקז אוויר רק מאחורי הבית פילטר אוויר.אמרתי לו למה הוא לא מנקז אוויר מהרדיאטור,והוא ענה לי שברדיאטור הזה,<רדיאטור עם מיכל העיבוי עליו>אין ניקוז מהרדיאטור.[יש לציין שגם רפי לין ראה את הרדיאטור,וגם הוא לא מצא היכן נמצא פתח ניקוז האוויר.בתחילה הוא חשב שהרדיאטור לא מקורי,אבל לאחר מכן הוא ראה שעל הרדיאטור יש סמל של לאנצ'יה,משמע לדבריו שמדובר ברדיאטור מקורי.בכל אופן העניין היה מאוד תמוה לו,היכן נמצא ניקוז האוויר ברדיאטור]
לאחר הוצאת היוניט הישנה,בדקתי אותה היטב וראיתי שהיא היוניט המקורית.היה חרוט עליה בפירוש:87-92 92-97.
הפעלתי את הרכב,התנעתי,ובינתיים תודה לאל,הרכב לא עובר את החצי.אין ספק שהיוניט שהבאתי[82-87 87-92]פתרה את העניין בקלות.
תודה רבה לכל העוזרים ולכל המסייעים.ואקנח ב-2 שאלות:
1-האם המכונאי שלי צודק ואין ניקוז אוויר מהרדיאטור?
2-האם מהירות 1 של הנגד אמורה לעבוד גם שאין סוויץ'?[אצלי להזכירכם קרה הפוך:כאשר לא היה סוויץ' המהירות הנמוכה עבדה,ואילו המהירות הגבוהה לא עבדה.רק לאחר שהיה סוויץ' 2 המהירויות עבדו כרגיל.].
שי
|