|
punto-mk1- אני יודע מצויין מה עשית, וגם אני עשיתי זאת במקרה הצורך. מה שעשית זו בהחלט קומבינה ואפילו קומבינה אחת גדולה ומסובכת. במקום לפתור את הבעיה, אתה עקפת אותה ועדיין לא הצלחת לפתור את הבעיה. משום מה אתה חושב כמו חשמלאי ישראלי מצוי, שחושב שהיצרן טעה שהתקין שם מהירות נמוכה בכלל, וגם אני נתקלתי בחשמלאים כאלו. עוד מעט תגיד שגם התרמוסטט מיותר ואתה בדרך להעיף אותו לפח הקרוב?
בדוק שוב:
א כל: תקינות הארקה של שעון חום המנוע, מכיוון שהחלפת לוח שעונים יכול להיות שיש שם בעיית חיבור/ מגע של המינוס.
יכול להיות שהמנוע כלל לא מתחמם ואתה מקבל קריאה שגוייה ללוח השעונים. אם המים יוצאים מפקק הרדיאטור תנסה להחליף את הפקק, אולי אין קשר בין הדברים והאטם שם גמור. אופצייה נוספת היא שהשעון עצמו בלוח השעונים תקול ולא קשור לבעיית הארקה. נסה לחבר שעון חום אחר.
א. תקינות תרמוסטט מנוע, ייתכן כי נתפס חלקית במצב סגור או נפתח מאוחר מידי.
ב. נוזל קירור ייעודי ברדיאטור (פראפלו) עד נקודת מקס' מוחלט.
ג. ניקוי רדיאטור, אולי חלק ממעברי המים סתומים.
ד. ספיקת משאבת מים תחת לחץ ו/או את שלמות הכנפיים הקטנות שלה.
ה. תקינות אטם פקק המים של הרדיאטור ו/או את קפיץ הביטחון שלו.
ו. החזר את המהירות הנמוכה של המאוורר, ניסית לעקוף את הבעיה במקום לפתור אותה וגם זה לא הצליח. בדוק תקינות טווח טמפ' ליוניט הפעלה, מהירות נמוכה 87-92, גבוהה 92-97.
לפעמים יש חלקי חילוף תחליפיים באיכות ירודה, ו/או חלקים פגומים כשהם חדשים. צריך לעשות בדיקה מקיפה למערכת הקירור אצלך.
ביקשת פתרונות, הצעתי. למרות שנראה שכבר ביצעת את כולם או רובם, אין לך ברירה אלא לבדוק מה לא בסדר אצלך. לדעתי בדוק את הארקה של שעון החום, את כיוון המאוורר ותוודא שהמאוורר עובד בטווח טמפ' תקין.
נערך לאחרונה על ידי stio : 31-08-09 ב 20:11.
סיבה: תיקון שגיאה והוספת מלל עליון
|