שלום לכולם,
יום שישי קניתי פונטו 2003 ידנית, הרכב בצבע ירקרק כמו בתמונה (אגב, מישהו יודע מה השם של הצבע הזה?)
{זה לא האוטו שלי בתמונה, דומה}
לרכב יש מעט מכות קטנות שלדעתי יצאו בפוליש, הטמבונים קצת פחות יפים, הקדמי קצת שרוט בפינות, ולאחורי יש שתי מכות בגודל 5 ס"מ כל אחת שיצא להן הצבע/שפכטל מתיקון שעשו.
רציתי לדעת האם כדאי לי לשפץ ולצבוע את הטמבונים הקיימים ואיפה, או לרכוש מפירוק ולצבוע, או... לא לגעת בכלל.
בנוסף הפלסטיקים הארוכים שעל הדלת, אחד מהם קצת קצת יצא, ראיתי באתרים בחו"ל שמוציאים את הפלסטיקים בכלל וזה יותר יפה, זה יקר?
רציתי גם להוציא את המדבקה הדהויה שיש לי על הדלת שכתוב עליה "Fun"' כדאי?
איפה מומלץ לתת למישהו לעשות לי פוליש ווקס (אסור לעשות פוליש לצבע מיטלי?)
הדשבורד טיפה מלוכלך, זה ירד בשטיפה/ניקוי?
הטסות המקוריות שהגיעו עם הרכב היו שבורות ומכוערות, אתמול הייתי באוטו דיפו וקניתי זוג טסות של michelin, שמתי אותן היום אחרי פירוק של ארבעת הגלגלים כדי לפרק את המקוריות, ולמען האמת הן דיי מכוערות ולא מתאימות כ"כ קצת של ערסים אם להגדיר את זה ככה), האם כדאי לשים מגנזיום או שישנם סוגי טסות שיותר יתאימו?
מבחינה פנימית קיימים ריפודי עור, מערכת, רמקולים, ויש לי בעיה עם ידית ההילוכים, היא שבורה ויוצאת כל הזמן, חיפשתי אחת באוטודיפו אבל היה להם רק אחת שלא מתאימה לפונטו כי בפונטו יש את הרוורס שצריך להרים, היכן אני משיג ידית נחמדה לפונטו מלבד איביי ?
כיצד עוד אוכל לשפר את מראה הרכב?
תודה לכולם, וסליחה על החפירה