צפה בהודעה יחידה
ישן 20-08-09, 19:22   #20
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי Ron_Dadon צפה בהודעה
שוב, אולי האונו שלך ספציפית הייתה בעייתי בנושא - אני זינקתי עם האונו שלי את אותן העליות שאתה זינקת ביקנעם, במשך שנתיים+, בלי שום בעיה, בלי התדרדרות אחורה ובלי שום עזרה מבלם היד (ואם ניקח דוגמה קלאסית אצלכם זה הזינוק ביציאה מהקניון לכיוון העלייה).
אני לא פוסל אפשרות של בעיה בכיוונים לגבי האונו (טורים נמוכים וכ'), אך אני עדיין טוען בתוקף שבאונו הזאת לא היה ניתן לזנק בשום אופן בעליה ללא עזרה מבלם היד מבלי שהמנוע היה כובה (אלא אם מחזיקים חצי גז וחצי קלאץ לחוצים). אני עדיין טוען שברכב בעל מנוע דיזל ניתן לזנק בנוחות הרבה יותר טובה מברכב בעל מנוע בנזין.

בעליה שאתה מדבר עליה הפאביה גם לא מחזיקה מעמד ואני מזנק באמצעות בלם היד, אלא אם אין רכבים מאחוריי, ואז אני מרשה לעצמי לוותר על בלם היד.

צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman צפה בהודעה
אני עדיין לא מבין מה שיטת החצי קלאץ' קשורה לכאן. היא פסולה בגלל שהיא סתם גורמת לבלאי מיותר.
בוא אני אנסה שוב להסביר את עצמי גיא (...)
יש מס' שיטות לזינוקים בעליה ברכב בעל גיר ידני, את כולם ניסיתי במס' רכבים, ההסברים כאן על הזינוקים ידועים לי היטב.
מלבד זאת, עדיין אני לא מסכים עם הקביעה של זינוק בעליה תוך כדי הידרדרות של כ- 20 ס"מ זה לא נורא. לידיעתך, בטסט (מעשי) היו מכשילים אותך במיידית על כזה דבר.

במידה ואני אצטרך לאבטח את הרכב מפני הדרדרות- אעשה זאת, אך לא אקח סיכון בשום פנים ואופן של הדרדרות הרכב אפילו בס"מ אחד. לא חסרים חתולים, ילדים ובע"ח שקופצים מאחורי הרכב ולא חסר רכבים הנצמדים לפגוש האחורי לפני הזינוק. כאמור, אני לא אקח שום סיכון של הדרדרות אחורנית אפילו לא ברבע ס"מ ואם צריך אמשוך בלם יד לפני כל עלייה.

מלבד זאת אני יודע כמה זה 20 ס"מ, תודה על הצילום בכל אופן ותתחדש על הצמיגים.

נערך לאחרונה על ידי stio : 20-08-09 ב 19:29.
stio מנותק