צפה בהודעה יחידה
ישן 20-08-09, 18:04   #19
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
צטט:
במקור פורסם על ידי ארילו צפה בהודעה
באתי לעשות סדר

בחלק מהרכבים הדלת של הבגאז' נחשבת בתור דלת נוספת. מה זאת אומרת? אם הבגאז' כשהוא נפתח מאפשר כניסה אל הרכב ולא רק לבגאז' עצמו - אז הוא דלת.
(בפונטו אונו וכו' ההדלת של הבגאז' מאפשר גישה לחלל הרכב. גם בגולף. במזדה 3 בתצורת סדאן הבגאז' לא מאפשר כניסה לרכב אז היא נחשבת 4 דלתות.).

בגלל זה בבראבו יש 3 דלתות, בפיאט קופה 2 דלתות, בבראבה 5 דלתות ובמריאה 4 דלתות.

זה הכל
אם נסכם עוד יותר, דלת כוללת חלון. אם תא המטען נפתח יחד עם החלון, הוא נחשב עוד דלת.

צטט:
במקור פורסם על ידי GTI360 צפה בהודעה
אין מה להשוות בראבה לבראבו בראבו יפה יותר בהרבה חסוכנית יותר יש לה סאן רוף ומראה ספורטיבי היתרון הגדול שבראבה ובראבו זה אותו מנוע וחלקים ולכן הטיפולים זולים וגם האחזקה
מי שרציני שיבוא לראות. ילדים שרוצים בחינם לא להתקשר
צטט:
במקור פורסם על ידי i12z צפה בהודעה
תודה GTI360 שנתת להם להבין שזה לא אותו הרכב, אנשים פה חשבו שאם השם דומה או מנוע אותו דבר אז זה אותו הרכב בדיוק, ועכשיו הבנתי למה הורדת את המחיר ככה , דרך אגב יש לך רכב מהמם , בהצלחה במכירה.
הכל טוב ויפה לגבי מראה שונה, אבל בפועל, זה אותו רכב. מנועים זהים (להוציא את דגם ה HGT של הבראבו), שלדה זהה, אבזור זהה. סאן רוף יש גם בבראבה, אולי לא בדגמים שהגיעו ארצה, אבל יש.
זה בדיוק אותו דבר כמו מאזדה 3 בתצורת 4 דל' אל מול אחת בתצורת 5 דל'. כמו גולף 3 דל' אל מול ג'טה, כמו פוקוס 3דל' מול 4 דל', כמו סיוויק 3 דל' מול סיוויק 4 דל', נראה לי שהבנתם כבר.
שלא תבינו לא נכון, אני לא מנסה להוריד את ערכו של הרכב. מי שמחפש רכב עם 3 דלתות, בכיף, רק שתבינו שהרכבים זהים פרט למרכב.

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 20-08-09 ב 18:06.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט