צפה בהודעה יחידה
ישן 16-08-09, 18:50   #7
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
או עכשיו אתה מדבר,
לגבי החיישן סל"ד הוא צודק, ואמת בדבריו, אם הרכב נכבה במהלך נסיעה, שאתה לוחץ על הקלאץ' אז בדרך כלל זה חיישן סל"ד, כמו כן הוא גם אחד הגורמים המדליקים את נורת ההזרקה. בדרך כלל היא פעם תדלוק פעם לא, ולפעמים תשאר קבועה פתאום.

לגבי המחיר שלו, יקר, אני פעם החלפתי חיישן סל"ד במורשה בסביבות ה 700 ש"ח הכל כולל הכל.

לגבי חיישן למדה (למבדה), מה פתאום נותנים לך מחיר עבור חיישן, שבכלל לא נמצא בוודאות שהוא דפוק??
תמוה בעיני דרך העבודה הזו, ולכן מה שאני ממליץ לך, זה להרכיב את חיישן הלמבדה .(באופן עצמאי, הוא נכנס בסיבוב כמו בורג ושקע תקע מבחינת החיווט שלו), ואז ללכת למורשה אחר, ולבקש שיחליפו לך את החיישן סל"ד, ולאחר שיחליפו את חיישן הסל"ד ויבצעו איפוס משתנים למחשב הרכב, בקש שיבדקו לך את חיישן הלמבדה באמצעות בדיקה פשוטה שנקראת 4 גזים (אגב זה המכשיר שמחברים לך לאגזוז בטסט, ויש אותו לכל מכון קרבורטורים / הזרקות דלק. אתה לא חייב מורשה בשביל זה.

אם מצאו את חיישן הסל"ד דפוק במאה אחוז, נדיר ששניהם ילכו לפתע פתאום.
אין מה להוציא עוד 800 ש"ח עבור חיישן למבדה שבסוף יתברר שהוא תקין.

כמו כן, שים לב, שכאשר יחליפו לך את חיישן הסל"ד שישימו סיליקון לאיטום מלמעלה עליו, כי אחרת טיפה מים והוא הולך שוב.
כמו כן, שים לב שיש לקבל על החיישן הזה אחריות מלאה, ולכן שאל את המוסך מורשה כמה זמן אחריות אתה מקבל על חיישן הסל"ד.

כמו כן, שים לב שבסיום החלפת החיישן , המד ספידומטר עובד לך, לעיתים הם מחליפים אותו כמו אני לא יודע מה, ופשוט מנתקים לך את הכבל ספידומטר מה שגורם ללוח שעונים שלך להפסיק להגיב.

חזור עם ממצאים,
כמו כן הרם טלפון בשביל הספורט לחיים ממוסך שמשון ביהוד (מורשה פיאט), בקש ממנו הצעת מחיר להחלפת חיישן סל"ד לרכבך (אמור לו שכבר עברת בדיקה של אקזמינר במורשה אחר), ותראה את ההצעה ועשה איפה שמשתלם לך.

נערך לאחרונה על ידי saar : 16-08-09 ב 18:53.
saar מנותק   הגב עם ציטוט