צפה בהודעה יחידה
ישן 14-08-09, 16:15   #6
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
אני מתכוון להתגבר בעתיד גם על חיסרון זה. למה רק בעתיד? כי כרגע אין מה לקנות.

כשיבואן פיאט ישכיל וייבא לארץ את הדגמים המענינים באמת, אקנה שוב פעם פיאט במקביל לפאביה, למרות חיסרון המוסכים בצפון. במקביל מרגע שיהיו כאן דגמים מענינים של פיאט, לפני הקנייה, אבנה חניה פרטית מקורה וסגורה על חשבון הגינה שלי, ובכך אני אפתור את בעיית הגניבות, פריצות, שריטות, מכות לרכב, שמש/ גשם על הרכב, ובכך אשן טוב בלילה. בכל מקרה לא אפרט יותר מידי, אומרים שזה מביא מזל רע...

בנוגע לפאביה: מדובר ברכב מצויין. מה שהפתיע יותר מכל זה האחיזה בסיבובים, גם במגבלות. הרכב אוחז מצויין, מאיץ מצויין ועושה רושם של רכב חזק יחסית ל-105 כ"ס. בכל פעם של טיפת מים/ חול/ חצץ וכ' על הכביש הגלגלים הקדמיים מתחפרים לי מרוב הכוח שמועבר לגלגלים ונורת ESP מהבהבת (בקרת אחיזה, מערכת קטנה בתוך הבקרת יציבות). במקרה של כביש יבש אם אני לוחץ יותר מידי על הגז, הצמיגים מתחפרים בכביש, עושים רעשים ומשאירים סימנים על הכביש (תשאלו את תחנת הדלק של פז בצפון, כולם נבהלו. האמת זה היה בטעות...). ולמה אני מספר את כל זה? באונו הייתי יכול לחלום על כזה דבר בכביש יבש.

בנוגע לטסט: אני צריך לקבל בסוף החודש/ תחילת חודש הבא את הדרישה הסחטנית לתשלום של המדינה. רק לא הבנתי מה אני אמור לקבל? ברישיון רכב רשום: "פג תוקף: 2009", כשבמקביל על השמשה ועל הרשיון עצמו יש מדבקה של "2010". שיחליטו, יש לי טסט שנה או שנתיים?
stio מנותק   הגב עם ציטוט