צטט:
במקור פורסם על ידי zuzu
אוקי אז ככה DODIHOB רציתי לדעתמה רע במורל פולס ואם הוא לא מספק רצון אז אני מוכן לקנות קומפוננת אחר אבל חשבתי שהוא מיצר 100 RMS אז שווה לקנות אותו כי אני רואה מלה קומפוננטים שמיצרים 60-80 במקרה הטוב!
מה שאני רוצה מהקומפוננת שלי בעיקר איכות ושלא יזיף לי בבס זה כמעת הכי חשוב שיתן לי את הבאס המדויק עד שאני אקנה סאב .. כי המצב לא מאפשר לי ליקנות סאב... אם המורל פולס לא עונה לדרישות שלי תגידו לי או שתציעו לי משהוא אחר אבל אם כן הוא עונה אז אני מעדיף לקנות אותו בגלל שהוא זול! תודה לכם באמת!
|
זוזו, העסק הוא כזה.
רמקול לא מייצר וואטים, רמקול בנוי "לספוג" וואטים מבלי להתפרק. כלומר, רמקול של 100WATT
אמור להמשיך לנגן כל עוד לא "תדחף" אליו יותר מ-100WATT. למה אמור?! כי לפעמים ישנם עיוותים בצלילים המועברים לרמקול ופוגעים בו.
ע"פ הנראה, המערכת שלך מתוכננת לתקציב לא גבוה מדי אם אתה חושב לכיוון הפולס. הפולס יודעים לנגן יפה כל עוד הם מוגברים ומכוונים כראוי, זאת על-אף שהם רמקולים ברמת ה"כניסה". כלומר הם הרמקולים המוגדרים הכי פשוטים מבין הקומפוננטים של מורל אבל, הם עדיין לא הכי פשוטים בשוק ובסה"כ הם ברמה לא רעה.
קומפוננט ברמות האלה יכול לספק כמות מסויימת של באס, אך עדיין לא ידע לרדת נמוך לתדרים שסאב אמור לרדת אליהם.
מה התקציב שלך למערכת בכלל? כמה אתה רואה את עצמך משקיע בחצי השנה הקרובה בנושא?
אחרי שתענה על זה אולי נצליח להציע לך משהו שמתאים לך.