צפה בהודעה יחידה
ישן 07-08-09, 00:14   #1
matanmelman
Senior Member

האווטאר של matanmelman

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
פרצו לי לרכב+טיפ נחמד

אתמול הלכתי אני וחברתי לארוע בחיפה למי שמכיר סולם יעקוב צמוד לנאפיס לשעבר,
כשיצאנו מהרכב אמרתי לחברה שלי שתשים את התיק שלה בבגאז' אבל היא בראש שלה לא רוצה,היא רוצה לדחוף אותו מתחת למושב טוב היא שמה את התיק מתחת למושב ונכנסנו לארוע יצאנו ב00:30 ופתאום היא רואה ששברו את החלון, קיבלתי חום אם הייתי תופס אותו הייתי שובר באוטו שלי עוד חלון אבל הפעם עם הראש שלו.בדקתי מה חסר ורק התיק שלה נעלם לא נגעו בכלום חוץ מזה.אחרי שנתתי לחברה שלי הרצאה שהיא חייה בעולם שכולו טוב.המשכתי הבייתה ואמרתי לעצמי טוב לפחות נחנה ליד קיר שיחסום את החלון וננעל עם מפתח.אני מנסה להכניס את המפתח ופתאום אני רואה ששברו את המנעולים של הדלתות,נראה שעשו את זה חזק כי הפח מסביב
למנעולים נכנס קצת.

הגעתי הבייתה וחשבתי לעצמי שאולי זרקו את התיק שלה לפח,אז חזרנו לשם,כשהסתכלתי לכיוון הרצפה ראיתי לפחות 5 מקומות של זכוכיות של חלונות,כנראה יש שם גנב מתמיד.אנחנו מחפשים בפחים ומוצאים תיק.אבל התיק הזה שייך למישהי אחרת שגם גנבו לה את התיק באותו יום בארוע ליד.חיפשנו בתיק שלה פרטים מזהים ומצאנו מפתחות של טויוטה ותעודת זהות שלה ורשיון נהיגה.בעזרת התעודת זהות הצלחנו ליצור איתה קשה ובעלה סיפר שגם לו שברו את החלון.

החליפו לי חלון ולהפתעתי רשום פיאט והוא מקורי,את המנעולים הצליחו להציל פחות או יותר ועליהם שילמתי 400 שקל.
בקיצור מי שגר באזור שידע להזהר מאוד מהמקום הזה, ובכלל תיקים וחפצים יקרי ערך לא בתא הנוסעים.

*סתם משהו נחמד שיש בפונטו ספייס ואני מאמין שהרבה לא מכירים:יש מצב באורות שנקרא עקוב אחרי,כלומר אחרי היציאה מהאוטו ניתן שהאורות ידלקו עוד נראה לי חצי דקה-דקה כדי לראות לאן ללכת במקומות חשוכים.
עושים את זה כך: אחרי כיבוי האורות והרכב יש להדליק אורות גבוהים כלומר משיכת הידית ולעזוב.עכשיו האורות ידלקו ואפשר לנעול את הרכב וללכת בביטחה הבייתה כשהדרך מוארת.

אני מקווה שהטיפ חידש לכם בקשר לאורות ותוכלו להנות מזה.כל טוב לכולם
matanmelman מנותק