צפה בהודעה יחידה
ישן 30-07-09, 22:58   #19
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
במידה ותוציא החוצה את התרמוסטט ייקח זמן עד הגעת המנוע לטמפ' עבודה (כי יש מעבר מים תמיד), אבל בסופו של דבר המנוע אמור להגיע ל- 92° ורק אז המאוורר אמור להידלק ולהוריד את הטמפ' ל- 87°. בנסיעה עירונית חום המנוע נע בין 87-92, רק בנסיעה בין עירונית חום המנוע יכול לרדת לאיזור 80°.

אגב, המהירות הגבוהה במזגנים המקוריים באונו ובפונטו פועלת מ- 97° עד 92°, וכבר קרה לי שהמאוורר באונו החליט לפתוח בשביתה איטלקית על המהירות הנמוכה, ולא הבנתי למה מד החום מעל לחצי קצת.

אם אתה קונה את הפאביה, אל תקנה את ה- 1400, זה אומנם 16V אך רק 87 כ"ס. הפאביה 1600 עם גיר אוטומט 6 הילוכים, עולה סביבות 100K (לדגם הפשוט, מנוע 105 כ"ס). אני קניתי את ה"ספורט" בגלל שאמא שלי נדלקה על המושבים שם.
בנוגע למערכת תזמון אתה צודק- יש שם שרשרת, אתה יודע כמה כסף אני חוסך על תחזוקה במצב הזה? בכללי הפאביה סוסת עבודה, אני עכשיו חזרתי מטבריה, רק חצי שעה לכל כיוון ועוד היו אנשים שהפריעו לי...

בנוגע להנחות אני ידעתי שלא יהיה כלום, רק מעלים את המחיר, מזל שקניתי את הרכב בזמנו. רק אני מרחם על המוסכניק שטיפל לי באונו כל השנים, במהלך השנים הוא בנה וילה על חשבוני ועכשיו הוא נקלע לקשיים כלכליים בגלל שהפסקתי להכניס לו כסף.

נערך לאחרונה על ידי stio : 30-07-09 ב 23:04.
stio מנותק   הגב עם ציטוט