צפה בהודעה יחידה
ישן 25-07-09, 22:14   #3
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
עדכונים:

קודם כל הרכב שנת 2001 ולא 2003 כמו שציינתי (ראיתי ישר סיומת 10= שנת 2001). נהגתי עליו והוא נוסע מצויין למרות הק"מ שהוא עבר (156K), חוץ מזה שמדובר בגיר ידני שחסר לי מאוד כבר 9 חודשים.

ניגשנו היום ל"אוטו דיפו" בחוצות המפרץ, רכשנו רדיו דיסק, רמקולים קדמיים ואחוריים.
להפתעתנו מכשירים של "פיוניר" שהמלצתם לא היו בסביבות התקציב (1000) אלא 1700 ש"ח וצפונה, מה שאילץ אותנו לרדת ממותג זה.

המותגים שנשארו זה פנסוניק, JVC, קנווד ו- LG. לבסוף נבחר המכשיר של LG בגלל העיצוב והתאורה הכחולה (שגם מתחלפת לאדומה), מצ"ב תמונה.
למכשיר יש בלוטוס, 2 יציאות למגבר, שלט רחוק, פאנל נופל ונשלף, כניסת AUX וגם כניסת USB- בעצם עונה על כל הדרישות הראשוניות.
המערכת והרמקולים הותקנו תמורת 160 ש"ח אצל "אוטו דיפו", בזאת אני רוצה לנצל את הבמה ולהמליץ על מרכז ההתקנות שלהם והחנות עצמה- שירות ומקצוענות ברמה גבוהה. ההתקנה עברה חלק ורואים שהמתקין שם יודע להתקין ולא גורם לנזקים ברכב כמו "רדיו מילאנו" אצלכם במרכז הארץ...
כמו כן הגיע רכב להחלפת 4 צמיגים והחלפת טאסות ועוד רכב להחליף מצבר- העבודה מקצועית.

בנוגע לרמקולים שכחתי את המותג, עקב מגבלת תקציב נאלצנו לא לרכוש את הטובים ביותר (פיוניר, קנווד ושות'), אלא להתפשר מעט (אבל בשום אופן לא זבל סיני).

לאחר ההתקנה שומעים מצויין. אגב, הרמקולים הקדמיים שהיו מותקנים שם התפרקו ביד למתקין, לא ראיתי דבר כזה בחיים, הרמקול היה קרוע מבפנים. בנושא הר"ד שהיה מותקן שם מדובר היה בזבל סיני, אפילו היתה בעית מגעים וכשלחצו על המסך עצמו הרדיו נכבה ונדלק מעצמו.

תודה לכל מי שייעץ ומקווה שאני אזכה בהגרלת הפורשה (אכלתי היום במקדולנדס) ואז אני אתן לכם סיבוב...
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  רדיו דיסק.jpg
צפיות: 583
גודל:  110.9 KB  

נערך לאחרונה על ידי stio : 25-07-09 ב 22:16.
stio מנותק   הגב עם ציטוט