אתה תתפלא כמה ביקוש יש לרכב כזה, ולכן פריטים במצב ממש טוב נמכרים במחירון ולעיתים אף יותר ותוך יום-יומיים מיום הפרסום, וכל מה שנשאר מפורסם למכירה לרוב זה אלו שאף אחד אחר לא רצה לקנות, ויש סיבה לכך.
17K מחירון? מדובר על "תת דגם" (רמת איבזור) S?
אם כן, עצה אישית תוותר. הרכב בקושי מאובזר, ובהבדל של בסה"כ 1000 שקלים במחירון אפשר כבר לנקות את הSX שמאובזרת ברמה טובה יותר.
רכב שמחירונו X שקלים, והוא במצב טוב ומידים פרטיות, אין שום סיבה שהבעלים ימכרו אותו בפחות מ-X שקלים (אם לא יותר בהתאם למצב).
רוצה להסתכן ולקנות רכב שהיה בהשכרה או מאיזה סוחר טריידאין קומבינטור? זכותך. רוב הסיכויים שאתה תברך את קיום הפורום הזה עם מספר הבעיות שעשויות לצוץ מאוחר יותר.
עדיפות ראשונה היא לידיים פרטיות בלבד. אם ממש אין לך כוח לחפש (כי קשה למצוא כאלה), אני כבר הייתי מעדיף ללכת לרכב שיצא מליסינג ולא מהשכרה (בליסינג נהגו על הרכב X אנשים, בהשכרה בטח נהגו עליו 27367826186 אנשים, ולרוב מצבו יהיה בהתאם). לדעתי? עדיף יד פרטית עם 150,000 ק"מ שטופל כמו שצריך, מאשר כל רכב השכרה, ליסינג, טרייד אין או מה שלא יהיה עם 80,000.
עם רכב מוזנח ולא מטופל שתקנה במחיר מאד זול, רוב הסיכויים שתמצא את עצמך משלם שוב את מחיר הרכב במהלך השנתיים שתהיה איתו, יחד עם עוגמת הנפש והפסד ימי העבודה/לימודים למען שהייה במוסכים.
צטט:
במקור פורסם על ידי yair068
למה לא להפנים
אם שנת 2002 15000 ש"ח אז יש היגיון .
התשובות היו בטח האוטו עבר תאונה ועוד אז יצא לי לראות את השלט על הרכב והתקשרתי מסקרנות.
אומנם לאחר השכרה ו-190K ונראה לא רע בכלל.
שאלתי אם רכב מליסינג מודל 2008 עבר 70-80 Kק"מ זה בסדר.
הממוצע לרכב כ-20 K לשנה תכפיל ב-8.
|
יאיר, אם כבר למה לא להפנים שרכבים כאלה הם מועדים לפורענות?
ברור שלכל רכב, גם המטופל והשמור ביותר יכולות להיות תקלות, אבל שאתה לוקח רכב שגמע כמעט 200K (ואם הוא שנת 2002, אז זה 7 שנים, מה שאומר כמעט 30K לשנה), ויצא מהשכרה, גם אם אתה לוקח אותו בזול (המחירון 20K), הסיכויים שתוציא עליו עוד אלפים בתיקונים הם הרבה יותר גדולים.
כל אחד שיעשה את החישוב שלו.