צטט:
במקור פורסם על ידי saar
דרך אגב סט רפידות רמסה שזה הרפידות הייעודיות לפיאט עולה 85 ש"ח, אז תהרוג אותי אני לא יודע למה לחסוך בעיניין הזה.
|
במוסך מורשה, ששם שמים את הרפידות המקוריות, גובים כ-230 שקלים לסט רפידות בלבד, ללא העבודה (170% יותר מהמחיר שציינת!).
כנראה שצריך לדעת מה לחפש ואיפה ולקנות לבד. בחיפושים באינטרנט הרפידות הכי זולות שמצאתי היו ב100 שקלים לערך (של "רויאל ברייק") והאמת שבכל מקרה לא ידעתי אילו רפידות הן היעודיות לפיאט.
אגב, בפאזה לא ידעו אותי, אני פשוט ראיתי את זה, ויודע שעושים את זה בכל מקום אז לא ייחסתי לזה חשיבות מיוחדת (הפאזה ממש קטנה ועדינה, אולי 10% משטח הרפידה).
מה שכן, לאחר שראיתי אדם עושה את התהליך לידי, ההחלפה נראת לי פשוטה יחסית (לא ראיתי איזשהו שלב קשה בפירוק). כמובן שעל ליפט זה יותר נוח, אבל אפשרי בהחלט גם בבית, ובפעם הבאה (שזה עוד שנה וחצי - שנתיים לפי הקצב נסועה שלי), אני בהחלט מאמין שארכוש רפידות (ואולי גם צלחות אם אזדקק) ואחליף לבד.