הרכב כבר היה במוסך (3 ימים), ויצא משם (איכשהו הוציא לי גם מהכיס 5K...

)
מכסה המנוע הוחלף. מסתבר בדיעבד שטעות אבל כבר היה מאוחר מידי, נקווה שאני לא אצטרך לבדוק את יכולת הספיגה שלו.
פגוש קידמי הוחלף.
פנס ימין הוחלף (ועכשיו משגע אותי שימין חדש ונוצץ ושמאל פתאום נראה עכור

)
רדיאטור מזגן תוקן (סתימת 2 חורים קטנים יחסית ע"י החלמה) וגם הוא וגם הרדיאטור של קירור הרכב עברו ניקיון יסודי ונראים כמו חדשים. כמו כן תוקן מאוורר הרדיאטור קירור שהחל לחרוק ממש חזק ולהיות "תפוס" קלות לאחר התאונה.
רוב הכסף האמת יצא על עבודות (פחחות, צבע ועבודה חיצונית על הרדיאטור מזגן) ולא על חלקים (כ2/3 על עבודות), ובטוח שבמקום אחר הייתי יכול לצאת בזול יותר, אבל לא היה לי זמן להתעסק עם זה בכלל (זמן = כסף זה משפט כל כך נכון). גם להגיע חזרה ליקנעם היה אפשרי אומנם בדיעבד (לא היה שום נזק פנימי מלבד הרדיאטור מזגן), אבל לא ידעתי את זה באותו בוקר (וגם לא ידעתי שזה אופציה), וגרירה ליקנעם הייתה עולה לי המון.
בסופו של יום, יצאתי פראייר במחיר, אבל לא בוכים על חלב שנשפך, ולא היה לי זמן להתעסק עם זה. מה שבטוח, מהחידוש ביטוח הבא אני כבר מעל 24, ואז המחירי ביטוח יורדים פלאים שלא צריך תוספת נהג צעיר וביטוח מקיף כולל נזקי טבע בטוח יהיה!