צפה בהודעה יחידה
ישן 18-07-09, 21:47   #10
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
קודם כל לגבי הפחת שנתת לו מכה עם המטאטא, אז תבין לבד שכנראה שהפחת דפוק או שיש מגעים רופפים שם. כאשר פחת נופל כל החשמל בבית יורד, כאשר פחת עובד כל החשמל בבית צריך לחזור.

לגבי הבעיה שלך (פותח השרשור), זאת אחת הטעויות הנפוצות שמסתמכים על צבעי החוטים, לעולם לא מסתמכים על צבעי חוטים, שהריי יצרן של מערכת בגרמניה פתאום מחליט שהחוט של האנטנה החשמלית יהיה בצבע וורוד, ויצרן אחר מחליט שחוט של האנטנה החשמלית תיהיה בצבע חום. זו הסיבה שלעולם לא מסתמכים על צבעי חוטים, בשביל זה יש רב מודד, שתפקידו לוודא היטב לפני החיבור של החוטים, בשביל זה יש גם אופציה של בדיקת רציפות לבדיקת כל חוט לאן מגיע.

אתה מתאר בעיה הקשורה בבעיה, משמע מרגע התקנת הרדיו דיסק (זה שאתה לא פעם ראשונה מחליף), גם הרדיו דיסק החדש שהתקנת לא עובד , גם הרדיו דיסק הישן שהחלפת לא עובד, וגם האזעקה התחילה לעשות בעיות. והיות ומדובר כאן בבעיה שקשורה לבעיה, כי הצלחת איכשהו להגיע למעגל של האזעקה, לכן אני ממליץ לך לשמור את הניסויים לשיעורי ביולוגיה, וללכת למתקין מורשה בשביל שיתקן את מה שעשית.
רכב הפיאט הוא מאוד רגיש לכל מה שנוגע לחשמל, ומי שאינו מבין ויודע (ויש הבדל בין מבין ויודע, לבין אדם שמחבר מערכת בהסתמך על צבעים), לא מומלץ לו שיגע בפיאט, אחרת הוא עלול לשלם ביוקר.
אני יכול להכיר לך כמה מחבריי שהרכיבו בפיאט רדיו דיסק פשוט (ולך ולהם יש דבר אחד משותף שזה לא הרדיו דיסק הראשון שהם התקינו), ובסיום ההתקנה הם הבינו שהם דפקו את המחשב רכב של הפיאט. אז ... תסיק את המסקנות לבד.