צפה בהודעה יחידה
ישן 18-07-09, 06:07   #5
raanan_t
Super Moderator
מנהל
 
האווטאר של raanan_t
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
הודעות: 2,640
רק אלוהים יודע למה התעוררתי עכשיו בשביל לאכול איזה קערת קורנפלקס , אבל לעניינו.

אני רוצה להוסיף על דברי רפי.
אצלי היתה תקופה של כמה ימים בהם שמתי לב כי המזגן מוציא ריח רע, החלפת פילטר המזגן עזרה במעט מאוד וגם ריסוס חומר אנטיבקטריאלי למערכת המיזוג עזרה רק במעט.
לאחר דין ודברים עם מערכת המיזוג שלי גיליתי כי יש לי נזילה קטנה של מים באזור רגלי הנוסע, מ"צינור" פלסטיק שחור שעובר דרך קיר האש. הנזילה מופיעה רק כאשר המזגן דולק ומדובר על מים נקיים ולא נוזל קירור.
אצתי רצתי לי אל מוסך שמשון שגילה כי המרזב שאמור לנקז את מי המזגן אל הכביש, סתום, ולכן המים נשארים במערכת וגם זולגים לחלל הרכב. שחרור הסתימה הזו ארך כ-10 דקות ומאז לרכב שלי יש ריח נעים של ג'אן פול גוטיה.

אז במקביל לפירוק המפוח שים לב אם יש לך נזילה כזו באזור רגלי הנוסע. לאחר נסיעה עם מזגן הרם את שטיח הגומי וראה אם יש שם רטיבות. אל תסתמך על נסיעה אחת, יתכן והרטיבות תופיעה רק לאחר נסיעה ארוכה. אצלי זה לא היה עקבי.
__________________
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010)
raanan_t מנותק   הגב עם ציטוט