צפה בהודעה יחידה
ישן 11-07-09, 20:09   #9
Ron_Dadon
Senior Member

האווטאר של Ron_Dadon

הגלגלים שלי: Punto ELX 16V
שלח הודעה דרך ICQ ל Ron_Dadon שלח הודעה דרך MSN ל Ron_Dadon Send a message via Skype™ to Ron_Dadon
עכשיו חזרתי מבדיקה מדוקדקת יותר (היה חשוך בלילה בכל מקרה, אז ויתרתי והשארתי את זה לשעות היום)

הפנס הימיני לא נשבר לגמרי, כלומר, הפנס עצמו שלם - הפלסטיקים שעליהם יושבים הברגים שמחזיקים את הפנס נשברו. (אפילו כל הנורות בפנס עובדות כרגיל).

הכנף הימינית התעקמה קצת ב"שפיץ" שמעל הפנס, נכנסה מעט פנימה וירדה למטה.

הרדיאטור של המזגן (הקידמי יותר) נמעך לתוך הרדיאטור קירור של הרכב וקיבל צורה קמורה.

כל הקורה הקידמית (זו שבגובה של הלוחית רישוי בערך) נכנסה פנימה וקיבלה צורת קמורה גם כן (מה שאולי נתן את האשליה שהמנוע התקדם קדימה).

תושבת המנוע העליונה שלמה ובמקום, התחתונה, רק במישוש (לא פירקתי את המצבר) מרגישה שלמה גם כן.

בחינה חזותית של הרדיאטורים לא הראתה נזילות. בחינה חזותית של מיכל הגז של המגזן גם כן לא הראתה פגיעות (חיפשתי אם יש חור או משהו כזה).

מגן הפח שעל סעפת הפליטה קיבל חור קטן כנראה מזה שהרדיאטור נדחף לכיוונו), אבל חוץ מזה שלם. מתחת למגן גיליתי מיכל כלשהו (מה זה?), וגם בדיקה חזותית ומישוש לא העלו שום פגיעות בו.

בדיקה של נוזל הקירור באופן מדוייק (לקחתי משאבה קטנה ושאבתי החוצה נוזל קירור לתוך כוס) הראתה נוזל ירוק כהה. זה תקין? (מצרף תמונה של הכוס) יש לקחת בחשבון שזה פראפלו שיושב במערכת כחצי שנה (התוספת שלי שהוספתי לפני כ-3 שבועות הייתה כ300-400 מ"ל לכל היותר).

פקק שמן ומדיד שמן נקיים והמדיד מציג על שמן מלא.

מבחינת קוסמטיקה יש שברים בפגוש בצד ימין, צד שמאל יצא מהחיבור שלו לרכב (החיבור במיקום של הבורג מעל הגלגל נשבר). 2 פסי המגן השחורים שלמים. החלק השחור שמסתיר את הרדיאטור נשבר מעט באמצע, אך לא רציני (לא משהו שקצת אפוקסי לא יסדר ואפילו לא יראו את זה לאחר מכן).

מצרף גם מספר תמונות שצילמתי אתמול בלילה. כמו שניתן לראות הנזק הקוסמטי הוא לא נורא כל כך (יחסית לעובדה שהתנגשתי בחזיר בר של 70-80 קילו), הנזק הפנימי מפחיד אותי יותר.

הרכב בלילה שהגיע הגרר, הניע ונסע רגיל (הייתי חייב להניע ולנסוע איתו כ-20 שניות על מנת להוריד אותו מהגרר ולהחנות אותו מכיוון שלא הייתה למשאית גישה להורדה ישירה). אין גם שום נורות אזהרה דולקות וגם לא יצא באותו הזמן עשן לבן מהאגזוז (מה שיצא אתמול בכמויות מיד לאחר הפגיעה). לא נשמע יותר צליל של בריחת אוויר (אולי זה מאשר את החשש שלי שהאוויר שברח הוא בעצם גז המזגן?)

השאלה שנותרה לי עכשיו אם אני יכול לנסוע איתו עד למוסך או שאצטרך להזמין גרר שוב שיגרור אותו (הפעם על חשבוני כמובן ולא על הביטוח).
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  DSC00086.JPG
צפיות: 1144
גודל:  49.4 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  P7119402.JPG
צפיות: 882
גודל:  83.8 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  P7119404.JPG
צפיות: 748
גודל:  63.2 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  P7119407.JPG