מבחינת ביטוח כמובן שאם היה מקיף לא הייתי דואג כל כך לפירוק החסכונות, אבל עקב תקציב סטודנט מוגבל, לא יכולתי להרשות לעצמי מקיף אז עשיתי רק חובה וג'.
בפירוקיות אוכל למצוא פנס אני מאמין, מיכל של גז המזגן (שווה להתעסק עם משומש?) ואולי גם פגוש (למרות שאת זה קצת קשה למצוא שם שלם), אבל רדיאטור אני בטוח אשים חדש אם הוא באמת נפגע ולא סתם זז מהמקום. השאלה נותרה היא כבר כמה יותר זול זה יהיה מחדש, מכיוון ששמתי לב בזמן האחרון שחיפשתי דברים קטנים בפירוקיות המחירים שלהם גם לא בדיוק זולים משמעותית.
אותי מאד מטרידה העובדה שמפלס המים עלה והם שינו צבע בצורה דרסטית (ממש חומים). אין רעיונות מה יכול לגרום לזה חוץ מכניסה שמן למים (שאם זה מה שקרה, אז משהו ממש מוזר פה!)?
את הכביש אני מכיר היטב גיא, מעבר ל-3 שנים שביליתי באיזור עם האקסית (שהחמודה גם הגיע "לזירת הפשע" להרגיע אותי ולראות שלא קרה לי כלום, ואז לצחוק עלי

), זו לא פעם ראשונה שאני נוסע לטרמינל. מה שאני עוד מכיר היטב זה התנהגות של חזירי בר עקב כמעט חיים של שנתיים+ בקיבוץ. כאשר מדובר בחזיר(ה) בוגר(ת) עם גורים, הם תמיד הולכים בראש התור. הפעם מה שקרה זה שראינו תור של חזרזירוני בר קטנים עוברים את הכביש מרחוק (הייתי עם אורות גבוהים), אז האטתי, כולם עברו, עברו עוד כ-10 שניות שראינו שאין עוד בהמשך, אז האצתי בחזרה, ולאחר שהגעתי לסביבות ה-80 (זה היה בחלק הישר של הכביש), הגדול קפץ לי מול הרכב, וכבר לא היה מנוס חוץ מבלום חזק ככל שניתן.