עם כל הכבוד לכרומה ולרשימת הגימיקים שלה, אני עכשיו חזרתי מנסיעת מבחן על הלקסוס RX450h החדשה, לא ראיתם דבר כזה בחיים שלכם!
רכב היברידי עם 300 כ"ס! לא מתניעים עם המפתח, המפתח מזהה לבד כשאתה מתקרב ופותח לך את הדלתות. כשאתה נכנס ומתניע (ע"י לחיצה על כפתור) אז הכיסא מתקרב לבד וההגה יוצא החוצה. מסך DVD עם ג'וייסטיק לשליטה כל כל הגימיקים, חיישני רוורס עם מצלמה כולל חיישנים קדמיים ועוד ועוד, אז כל מה שניר פרסם פה על הכרומה זה כלום... ד"א הפנסי קסנון ממש מאירים מעולה, אור לבן כזה. רק חבל שהרכב כ"כ כבד (2700 קילו) והוא לא זריז כמו הפאביה.
טוב, אז לאחר החוויה עכשיו, נחזור לנושא שלנו:
כל מה שניר רשם לא אמור לעניין את הלקוח הישראלי. אין מה לקנות פיאט חדשה בארץ, גשו לרכוש מותגים אחרים (ממש לא חסר) עם שירות הרבה יותר טוב, פריסת מוסכים רחבה יותר, מוסכים גדולים יותר ועוד (ואני אומר את זה בעצב).
הרכב הבא שלי בעוד כמה שנים (נוסף לפאביה) יהיה כן של פיאט, אבל זה יהיה בייבוא אישי. קשה לי להאמין שלסוכנות של פיאט אני אדרוך פעם נוספת אחרי ה"חוויה" שעברתי שם.
אביעד- מסכים איתך, אבל תנסה להיכנס לסוכנות של מאזדה- אותו יחס: "תקנה? בבקשה, לא רוצה? צא לנו מהסוכנות" (לא בניסוח הזה אבל זאת ההרגשה).
אגב, הסוכן מכירות של סמל"ת ראה שהסתכלתי בסוכנות כזה מסביב, הוא אומר לי: "לא יודע למה ריק היום, בד"כ מפוצץ פה!" אני לא ידעתי האם לצחוק או לבכות. אין אפילו כלב אצל סמל"ת ועוד זה היה ביום שישי בבוקר, לסוכנים משעמם בסוכנות אז הם מריצים מקט"ים ומספרי שלדה בSAP מרוב שיעמום.
נערך לאחרונה על ידי stio : 10-07-09 ב 01:41.
סיבה: הוספת פרטים
|