ניר, משום מה כשאני מגיב על נושאים כאלו אתה נמנע מלהגיב לי בחזרה, עד כדי כך שאני מוחק כעבור שבוע את ההודעה שלי, שלא ייראה שכאילו אתה לא מגיב לי בחזרה בכוונה.
אני מעדיף לחשוב שפשוט לא ראית את ההודעות שלי... ובכל זאת תרשה לי לנהל דיון בנושא ולהתיחס (באדום) למה שכתבת:
צטט:
במקור פורסם על ידי VivaItalia
אתה שואל אותי בתור "פיאט" או בתור "סוכנים שלה שלא מסוגלים לכלום" ?!
כנראה בתור מקורב לבכירי סמל"ת.
אתה סתם מתנפח, וכנראה שלא ממש בקיא במספרים ...
המספרים (הנמוכים, יש לציין) מפורסמים כולם באתר איגוד יבואני הרכב ובשרשור "חדשות פיאט", לכן כולם פה בקיאים.
סמל"ת מוכרת מעט מאוד לליסינג ביחס ליתר היבואניות ובעצם מוכרת מעט מאוד נקודה.
"מוכרת מעט מאוד נקודה". זה אתה אמרת...
מכוניות יקרות ?! - איזה ?! הפנדה ? הפונטו ? ה-500 ?
היו אמורים להיות קצת יקרות, אבל כשיבואן לוקח רכב ומפשיט אותו מכל האבזור המקורי, הוא נהייה זול. מאוד זול.
בטיחות ?! - עד כמה שאני זוכר לגראנדה-פונטו יש 5 כוכבי בטיחות וגם ל-500.
כן, רק כשהיבואן מוכר אות הרכב עם 2 כריות אוויר (אקטיב), כך שאני בספק אם הרכב קיבל 4 כוכבים בקושי.
אמינות ?! - כנראה שאתה לא ממש מכיר את מכוניות פיאט משני הדורות האחרונים הנהנים מאמינות טובה.
היבואן הישראלי לא מאפשר לציבור הישראלי להכיר את מכוניות פיאט החדשות.
קידמה ?! - פיאט היא המובילה מבין היצרנים האירופים בטכנולוגיית הדיזל שלה למנועים בנפח קטן עד בינוני, גם במנועי בנזין קטנים היא לא פראיירית. זה שהיצע המנועים בארץ מצומצם זה כבר עניין אחר, פיאט כיצרן דווקא נמצא במקום טוב באירופה בעניין מנועים.
היצע המנועים בארץ לא מצומצם, פשוט אין היצע! 2 מנועי בנזין חלשים זה לא "היצע".
אני מהלל מכונית טובה, גם סאאב 9-3 היא "אופל" - אבל היא לא ! הן כל כך שונות, זה שהשילדה זהה זה לא בהכרח אומר שזה רע. גם האלפא 159 משתמשת ברצפת הווקטרה - היא ממש לא מכונית רעה וזוכה להמון שבחים מאז שהוצגה.
אבל זה בסדר, גם להוציא קיטור צריך לפעמים ...
ניר.
|