08-07-09, 14:17
|
|
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto ELX 16V
|
צטט:
במקור פורסם על ידי דניאל_חיפה
שמתי לב רק עכשיו שלא עשיתי 8.
תודה רבה על התגובה שלך עזרת לי מאוד ואפילו הכנסת לי חשק עוד היום לעשות סיבוב על אונו.
1)בקשר לשאלה 1, אני די בקיא בנושא ויודע שגם עם היה אפשרות למקיף לא הייתי עושה, אבל איפה אתה ממליץ לבטח? (ישיר או סוכן) וד"א הסכום שהצעת נמוך מידי אני חושב הטווח מחירים היום הוא בסיבות ה4-4.5k
יכול להיות, אני קניתי את האונו שהייתי בן 19 וקצת, שזה לפני 4+ שנים כך שבטוח שהמחירים השתנו. אני אישית עובד מול סוכן ביטוח.
2)לגבי הקומבינה הזאת שרושמים את הרכב על שם ההורים ומאפשרים לכל נהג+נהג צעיר לנהוג על מנת לקבל מחיר נמוך יותר, האם זה באמת עובד?
לא מכיר את הקומבינה ולא מתעסק בהן. אם תרשום את הביטוח כאילו הוא של אדם מבוגר, ואתה תנהג - הביטוח לא מכסה אותך
3)לשתי הורים שלי אין רישיון, יהיה אפשרי בכלל לרשום רכב על שמם ולרשום אותם בביטוח?
אין לי מושג האמת, ושוב - לא ממליץ
4)האם אפשר לעשות העברת בעלות לפני גיל 18?
לא זוכר בוודאות, אבל נראה לי שכן
5)נוזל קירור מקורי של פיאט, אם לא השתמשו בו כל ה14-16 שנה שהרכב על הכביש זה באמת ישנה עם פתאום אני יתחיל להשתמש בו? או שאני סתם יזרוק עליו כסף? (וכמה?)
כבר לא ישנה יותר מידי, אלא אם נעשה ראש מנוע ממש בתקופה האחרונה ואז אולי שווה לעבור לנוזל מקורי. אני אישית באונו השתמשתי תמיד במים ירוקים פשוטים
בהערכה שלך 3k הוא סכום ריאלי (בלי הפתעות וכדומה) לאחזקת אונו שנה שלמה (בלי דלק וביטוח)?
בלי הפתעות - ראלי לחלוטין ואפילו ישאר עודף
|
תגובותי באדום.
|