היי,
אני גם **צעיר כמוך והתלהבתי מהקטע של אוטו משלי. לבסוף קניתי אחת משלי ב 4,700 ש''ח. (אונו אגב). עברו חצי שנה , 4000 קמ , למרבה הפלא לא היו תקלות שהיו מצריכות תיקון דחוף במוסך. אבל, יש אבל אחד גדול. "השקעתי" ברכב 9,500 שח (טסט, רדיודיסק, יישור קו התחלתי וכל דבר אחר שקניתי לאוטו.. אגב פחית של נוזל קירור פאראפלו 1 ליטר עולה 40 שח - צריך לערבב עם מים מזוקקים ) וזה לא כולל ביטוח ודלק כמובן...
תסמוך אלי, שאם אתה גר בחיפה וההתניידות שלך היא מנווה שאנן להדר ביום שישי, ופעם בשנה לכינרת אז זה לא שווה את זה, בחיפה יש לך אוטובוסים 24 שעות , ופעם בשנה אפשר לקחת ספיישל עם חברים לכינרת, זה בסדר, זה עדיין לא יעבור את עלות החזקת רכב .
ולא, זה לא רכב פוזות. כלומר לא יהיה "מגניב" לעשות סיבוב בשכונה. אם תקנה אונו אז זה להתניידות בלבד
מצד שני, אם אתה עובד (או יש לך דמי כיס חודשיים), ויש לך 6-7 אלף בצד שאין לך מה לעשות איתם. אתה בהחלט יכול לרכוש איזה אוטו מצ'וקמק.
בסה''כ אני לא בא להגיד כמה שזה יקר, אני פשוט מנסה לגרום לך לשקול הכל טוב טוב. על מנת שתוכל לחסוך לעצמך כאב ראש, זמן וכסף מבוזבז
**כעת אני בן 19 בחודש הבא. בעל גאה, של אונו מצ'וקמקת. ותברכו אותי : שלחו לי אתמול את הרישיון הזמני ללא הכיתוב "נהרג חדש"