צפה בהודעה יחידה
ישן 05-07-09, 23:59   #3
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי Essencee צפה בהודעה
לדעתי מגיע לסמל"ת כל הכבוד על כך, בכך היא מאפשרת לכלל הציבור הישראלי לרכוש את המכוניות המדהימות של פיאט בדגמים פשוטים יותר וכך גם במחירים זולים יותר.
אני קורא וצוחק.
על מה מגיע להם "כל הכבוד", על זה שדרדרו את המותג כעסקת חבילה (מכירות+ שירות) אל התחתית שבתחתית, ובמקביל הקפיצו את מחירי החלפים ומחירי שעות העבודה במוסכים המורשים?

איפה (לכל הרוחות) מנועי ה- 16V בנפח 1400 ו- 1600 סמ"ק של הגרנדה?! איפה האיבזור?! (מערכת בקרת אקלים, סאנרוף, חישוקי סגסוגת, פנסי ערפל קדמיים וכבר שכחתי מה עוד). איפה גרסת ה"אבארט" היפהייפיה והמצויינת של הגרנדה?!

במקום להתחיל להתייעל הם עסוקים בלייבא דגם "חדש" כדי להפחית מחיר. אז קבלו את הדגם החדש: מנועי 1.4 8V ומנועי 1.25 8V עם אבזור עוד יותר עלוב: רק 2 כריות אוויר, נעלם הר"ד המקורי ביחד עם השליטה מההגה, הידיות חזרו להיות בצבע שחור ועוד... באמת "כל הכבוד".

כבר דנו בפורום הזה על ההתנהלות שלהם עשרות פעמים. משום מה מאז תחילת שיווק הגרנדה ב- 2007 שום דבר (כמעט) לא השתנה, וחבל. בשום מבחן השוואתי בשנים האחרונות הגרנדה פונטו לא משתתפת, אף כתב רכב לא ממליץ על הרכב הזה, מכירות עלובות ביותר (90% לציי רכב)... מה יהיה?

עם הפיאט 500 הם חשבו שהציבור טיפש. 135,000 ש"ח לרכב שנמכר בחו"ל פחות מהגרנדה פונטו! אז אף אחד לא קנה, ועכשיו הם חתכו מהמחיר עשרות אלפי שקלים ובמקביל ייבאו גם פה דגם עוד יותר עירום מאבזור.

אני יודע שאני גורם להרמת גבה אצל חלק מחברי המועדון/ פורום, אבל זה המצב וכדאי שנהיה מודעים לעיניין.
stio מנותק   הגב עם ציטוט