|
עדכון:
הגעתי אתמול בבוקר מעט לפני 11:00 למוסך של איל במיוחד מבאר-שבע. בחוץ חיכו 5 מכוניות שונות עם מכסה מנוע מורם. הוא אמר לי שאם האבחנה הראשונית הייתה נכונה החלפת המכלול עלולה לקחת יום עבודה שלם - כלומר שייתכן כי האוטו יהיה מוכן רק למחרת.
בסביבות 15:00 התקשרה אלי הפקידה שלו ואמרה שהם אבחנו את התקלה באמת כחיישני מומנט תקולים ושאכן יש להחליף מכלול במחיר שסוכם - אך שבגלל שהגעתי מרחוק הם עובדים במרץ ושישתדלו שהאוטו יהיה מוכן עד 17:00.
הגעתי אליהם ב17:10 ושם גיליתי 7 מכוניות עם מכסה מנוע מורם (כולל שלי), וטוסטוס אחד שמפורק לגרמים. מבין המכוניות שהיו שם נדמה לי שייתכן שהיו 2-3 שעוד היו שם לפני שהגעתי.
נאמר לי שהאוטו מוכן, הודיתי בנימוס, שילמתי, ונכנסתי לאוטו. לאחר ווידוא שכל מה שצריך להיות נמצא וששום דבר לא תקין (לאחר ניסיון רע מאוד מהעבר במוסך פחחות שלא אזכיר את שמו בבאר-שבע) הנעתי את הרכב ומיד הרגשתי שההגה נותן התנגדות שווה לסיבוב לשני הצדדים - שהרי מקודם היה "קל יותר" לסובב את ההגה שמאלה.
להגה כבר לא היו חיים משלו, לא הבחנתי ברעשים מוזרים מכיוון המנוע, וכל העסק תפקד נהדר.
עד כה מרגע התיקון לא נתקלתי בניתוקי ההגה החשמלי ואני מרוצה מאוד מכל החוויה.
תודה רבה לאיל שהיה מקצועי ואדיב מאוד, ואני בהחלט ממליץ עליו לכל מי שזקוק לעזרתו.
|