צפה בהודעה יחידה
ישן 22-06-09, 16:23   #3
אלי_בוני
Senior Member

האווטאר של אלי_בוני

הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
בנוגע למד חום והמד סל"ד גבר אתה צריך לברר את זה,גש אל המקצוענים www.speedometer.co.il לפניאל או רפי ובדוק איתם האפשרויות.
יש לי אוטו דגם כמו שלך S אבל אצלי שנת 2003 והיא נקראת דגם יאנג, גם אצלי יש סקלה פשוטה אין מד חום ומד סל"ד בדיוק כמוך רציתי להוסיף יש שירשור שפתחתי לפני מספר חודשים אתה יכול לעשות חיפוש ולדפדף בשירשור. רפי ליין המליץ לי ללכת "ספידומטרים" אומנם זה בחולון ואתה בירושלים אבל תרים טלפון תברר אם זה אפשרי, להביא שעונים של סל"ד ומד חום לא בעיה כול שעון אתה יכול למצוא במחיר של 150-200 ש"ח לשעון וכמובן שזה יהיה חלק נפרד מהסקלה המקורית שיש לך אני אומר אם אתה רוצה עד כידי כך תתקשר אליהם ותברר.
בנוגע להגה שלך יש לך הגה כוח ונכון אין לך סיטי בהגה כוח כמו לכול פונטו משנים 2001-2003 אבל זה לא אומר שאין לך הגה כוח, אצלי כשונה מהדגמים האלה יש סיטי באוטו כי בשנת 2003 הובאו לארץ מספר דגמים כאלה שכן אם סיטי ויש לי גם חלונות חשמליים ונעילה מרכזית הדגם שלי פשוט כמו שלך אבל יש בוא מספר שכלולים שלך אין אני מאמין בגלל השנה.
אם תבדוק בדביק של הפונטו טכני דור שני ( שזה הדגמים שלנו ) תראה שבדגם S אין סיטי כמה בשאר הדגמים.