צפה בהודעה יחידה
ישן 10-06-09, 02:44   #16
snufkin
Senior Member

האווטאר של snufkin

הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
אני מתנצל אם גרמתי בעיות כלשהם בשרשור שלי, אבל ל-yair068, תקרא שוב את התשובה שלך לשאלה שלי (הודעה 2) ותגיד לי בכנות אם המשפט ברור. חסרים שם כמה סימני ניקוד וגם אני לא מבין למה שירססו משהו למניעת הולכה על מגעים שצריכים להוליך חשמל. אני בטוח שהתכוונת לטוב אבל לא הצלחתי להבין מהתגובה שלך לגמרי אם זה נורמאלי או לא ולכן רציתי לשאול אם עוד מישהו ניתקל במשהו כזה. אני גם נכחתי בעת החלפת המצבר ולא זכור לי שריססו חומר כלשהו לאחר התקנתו. כמו כן כתבת "אין לצתת את ההודעה מעליך" באדום בהודעה השניה כך שלא היה ניתן לאף אחד הזדמנות בכלל לצתת הודעה כלשהי מלבד לעצמך.
דבר שני, אני לא ממש מבין את הקשר לתגובה הזועמת שלך לגבי בולמים וטסט וכו. אין לי שום בעיה בבלמים ואת הטסט עברתי בשלום לפני כחודשיים. אם אתה מתלונן על שרשורים שלא קשורים למה אתה מגיב על משהו שלא נאמר בשרשור זה? חשוב לי לדעת לגבי המצבר כי אני מודאג מבטחוני ורוצה למנוע תקלות אפשריות וכמובן שאני שמח ללמוד מנסיון של אחרים וגם לשטף אחרים בניסיון שלי. הרי בשביל זה הפורום קיים.
ל-caveman, תודה על התמיכה.
stio, ציינתי שמכסה נוזל הקרור סגור טוב כי קרה לי כבר שהוא היה קצת פתוח (או לא אטום לגמרי) וכשפתחתי את מכסה המנוע ראיתי סימנים של "שפריצים" באזור המצבר (לא הזה, זה היה מזמן) כך שרציתי לבטל את האופציה שזה קרה ואולי השפריץ על המצבר וכתוצאה מכך התערבב עם צבע כלשהו (אולי מהמדבקות שעל המצבר) וקיבל צבע אדום. לגבי צבע הנוזל קרור - הצבע הוא כחול. עשיתי טיפול לפני כחודש והוחלף לי נוזל קרור ותמיד לאחר טסט הרכב חוזר כשנוזל הקרור מלא עד מעבר ל-max. יתכן ובגלל זה, כמו שאמרת, יוצא נוזל קרור אבל אני לא רואה ירידה במפלס הנוזל ולא רואה סימנים של טיפות מים יבשים.
לגבי המים במצבר, אם תסתכל טוב בתמונה השניה תראה שמתחת למדבקה מבצבץ לו פתח לאחד מתאי המים. אני אבדוק מחר אם יש מספיק נוזל במצבר ואחפש סימנים לבריחת מים מהתאים במצבר. הבעיה היא שאני לא יודע כמה נוזל היה שם לפני אבל אני אבדוק בכל מקרה אם יש מספיק מים (מעל הלוחות)
אני מדגיש שלא התכוונתי להכעיס אף חבר פורום בשרשור זה. אני די חדש פה בפורום ומאוד רוצה ללמוד על הרכב שלי והפורום הזה הוא גן עדן בשביל אנשים כמוני שבתחילת דרכם. אם אני עובר על כללי פורום כלשהם אשמח לדעת, אני לא נפגע ורק רוצה ללמוד.
תודה!
snufkin מנותק   הגב עם ציטוט