צפה בהודעה יחידה
ישן 27-08-06, 23:08   #12
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי orenhazan
הבנתי ברבו HGT טוב זה סיפור אחר ועכשו זה יותר מסתדר לי היתה שם בעיה סידרתית כמו שאני זוכר בברקסים האחוריים הבעיה שציינת הופיעה במספר דגמים אני זוכר את זה טוב כנראה שאתה היית בין הראשונים הרכב הזה בכלל לא ידעו איך לאכול אותו ובוא אני יספר לך קוריוז קטן גם היום לא יודעים זה רכב מסובך עם המון בעיות קטנות ומעצבנות כמו שאני זוכר.

שמע אורן, לומר על רכב שיבואן מביא ביבוא סדיר [לא משנה כרגע שהגיעו בערך 8 כאלו] שלא יודעים איך לאכול אותו; עם כל הכבוד שיש לי לסמל"ת , זו לא בעיה שלי. אם הם לא יודעים לטפל ברכבים שהם מביאים הנה , אל תנפחו בלונים, וגם אל תביאו לי "מומחים" בתוך המוסך עצמו שמתיימרים להבין על מה הם מסתכלים בכלל.

אני לא צריך לספר לך בטח מה היה פה פעם עם אלפא-רומיאו , או סיטרואן וכו. עד שהביאו מהנדסים ועד שערכו השתלמויות עברנו פה 20 פעם את ליל הסדר. הוציאו לאנשים את הקישקע.

אני לא רוצה להיטפל דווקא לסמל"ת באמת שלא, כבר עברתי תחלואות עם קרסו גם ועוד כל מיני.
זה נכון שהבראבו HGT היא מכונה מסובכת, אפילו בבריטניה מודים בזה , אבל אי אפשר לנגן על אותו מיתר כל הזמן ולטעון "זה רכב נדיר, אנחנו לא נוגעים". זה לא מקצועי ולא לעניין. חבל , אח"כ אנשים רוכשים מוצר ואין להם עם מי לדבר. אז אני אכלתי חול, גם קצת קש, אבל אני חייב להודות שזה שווה את זה. בחיי שכן. קשה לי לומר את זה על הרבה רכבים אחרים, אבל הבראבו היא עוף חריג פה גם לטובה , וגם מידי פעם לרעה.