צפה בהודעה יחידה
ישן 30-05-09, 00:27   #8
Amit-IL
Senior Member

האווטאר של Amit-IL

הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
היום המשכתי בביצוע הפרוייקט, אז קודם כל בבוקר נסעתי לאיש הרדיאטורים שלי ובדקתי את שני הרדיאטורים של החימום ושנייהם נמצאו לא תקינים, החלטתי שלא כדאי מפירוק לאור המצב של שלושת הרדיאטורים שברשותי וגם אם אני ימצא אחד תקין אז הוא יתחיל לנזול תוך מספר חודשים ואין לי חשק לחזור שוב על הפרוייקט הזה, הגעתי למסקנה שהכי בטוח במקרה הזה ללכת על אחד חדש, רכשתי אחד חדש תחליפי ב280 ש"ח והמשכתי למזגניסט שבדק את יחידת המאייד הפנימי שנמצא תקין,
כשחזרתי התחלתי לחבר את הרדיאטור הפנימי, את המפוח הפנימי עם נגד המהירויות העברתי צמות בדקתי שהכל כשורה וקבעתי את היחידה לרכב גם מצד קיר האש בתא המנוע וגם מצד הדש בורד,
הרכבתי את כל הכבלים לבוררי המהירויות ועוצמת החום/קור ובדקתי תקינותם בהחלפת מצבים שונים.

למחר הזמתי חבר שלי שכל חייו נמצא מתחת לדש בורדים בהרכבת אזעקות, סטריאו, ודיבוריות כדי שיעזור לי להלביש חזרה את הדש וישים עין שהכל חוזר למקום, מקווה לסיים ולנסוע חזרה למזגניסט כדי לעבור שוב בדיקת לחץ ומילוי גז.

תמונות קצת קשה לצלם כשעובדים לבד אבל צילמתי כמה תמונות ממהלך העבודה.
בנוסף גיליתי את הפילטר של המזגן (אני מזכיר שלי מקורי אין לי מושג איך זה בהרכבה מקומית) הוא יושב מתחת למכסה של מנועי המגבים והמכסה תפוס בעזרת כ10 ברגי פיליפס קטנים ופס גומי לאורך.

לבחור ששאל על פירוק הדש:
1.מעל פתחי האיוורור בקונזולה המרכזית ישנם שני ברגים.
2.מושכים את הגלגל האמצעי ומגלים בורג נוסף ועוד שני ברגים בפינות התחתונות
אולי יש עוד בורג או שנים נוספים אני לא ממש זוכר כשתתחיל לפרק תגלה אותם (כל הברגים עד כאן הם ברגי הלן בצבע שחור וקטנים באותה מידה כולם).
3.מתחת לכל מכסה רמקול מסתתר בורג.
4.באמצע הדש צמוד לשימשה הקידמית יש מלבן פלסטיק כשתסיר אותו בעזרת מברג שטוח תגלה בורג.
5.בכל פינה תחתונה (צמוד למפגש עם הדלתות) מסתתר בורג.
6.מצד ימין ושמאל של המאפרה יש בורג בכל צד
עד כאן כל הברגים הינם ראש הלן (לא זוכר מידה אולי 6-10 מ"מ)
.7 בתוך תא הכפפות בחלק העליון שלו יש מדף נפתח לשרות באיזור הריילים בחלק הימני תצטרך להכניס מוט מאריך עם בוקסה ראש 13 מ"מ האום נמצא ממש על קיר האש.
8.אותו בורג מצד שמאל אחרי הנתיכים תצטרך לפרק את בית הנתיכים וגם את המכסה שלו שתפוס באמצעות שני ברגי פיליפס קטנים אם אני לא טועה, בית הנתיכים מקובע בעזרת שני ברגים ראש 10 מ"מ.
לפני כל זה תצטרך לפרק את מוט ההגה, לא את כולו רק 4 ברגים ואז כל גלגל ההגה עם המוט ירדו על המושב של הנהג (אין צורך לפרק את ההגה עצמו).
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  דש בורד4.jpg
צפיות: 1006
גודל:  106.9 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  דש בורד 5.jpg
צפיות: 999
גודל:  96.9 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  דש בורד 6.jpg
צפיות: 1189
גודל:  109.5 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  דש בורד 7.jpg
צפיות: 1032
גודל:  111.4 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  דש בורד 8.jpg
צפיות: 992
גודל:  109.4 KB  

נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 30-05-09 ב 02:40.
Amit-IL מנותק   הגב עם ציטוט