צפה בהודעה יחידה
ישן 28-05-09, 19:45   #6
Amit-IL
Senior Member

האווטאר של Amit-IL

הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
נזהרתי מאד בפירוק השעון ויחידת ידיות המכוונים, את ההגה לא מסובך לכוון זה הדבר האחרון שמטריד אותי גם הפירוק הוא פשוט סה"כ 3 ברגי הלן של הכרית ואום מרכזי של גלגל ההגה.
היום אחרי העבודה הבאתי שתי יחידות של רדיאטור חימום ואת כל היחידה של המאייד הפנימי ללא המפוח ונגד המהירויות (200 ש"ח) ראיתי איך הוא פירק את היחידה מרכב לאחר תאונה, יש בערך חמישה ברגים בדופן קיר האש בתא המנוע ועוד שלושה ברגים בדופן הפנימית בדש בורד, אני מקווה לא להסתבך עם הכבלים שמזיזים את פתחי האיוורור ושמתחברים לשלושת הגלגלים בקונזולה המרכזית.

מחר אני יסע לכפר סמוך אלי לבדיקת לחץ למאייד, שני הרדיאטורים של החימום יעברו בדיקת לחץ מים במכון רדיאטורים(מקווה שאחד מהם תקין), אם הכל יהיה תקין אני יוכל להמשיך בפרוייקט.

הנורה של כרית האויר דולקת אצלי כבר כמעט חודשיים , כאשר החלפתי את כל הנורות בלוח השעונים ובקונזולה המרכזית (בוררי המהירויות ועוצמת המאורר) שכחתי לנתק את המינוס מהמצבר ומאז הנורה כאמור דלוקה קבוע, במוסך מורשה מבקשים 250 ש"ח לחיבור של 5 דקות בהגזמה למחשב וניתרול התקלה (רק לשם השוואה כל יח' המאייד הפנימי כולל הרדיאטור של החימום עלתה לי 200 ש"ח).
מה שבטוח שמאז למדתי משהו וכל פעם שאני מתעסק עם החשמל ברכב אני מנתק את המינוס,
ראיתי מדריך שהעלו לאתר שמאפס את המחשב של פונטו דור 1, אני יעשה ניסוי אולי זה יכבה את הנורה.
תמונות יועלו עוד היום.
אם יהיו לי שאלות ותהיות בהרכבה אני לא "יתבייש" לשאול כאן ולהייתיעץ,
רפי תודה וחג שמח.
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  דש בורד1.jpg
צפיות: 1298
גודל:  119.1 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  דש בורד2.jpg
צפיות: 1353
גודל:  79.6 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  דש בורד3.jpg
צפיות: 1032
גודל:  89.8 KB  

נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 29-05-09 ב 11:53.
Amit-IL מנותק   הגב עם ציטוט