צפה בהודעה יחידה
ישן 22-05-09, 13:04   #9
paveln1234
Junior Member

הגלגלים שלי: בראבו
להלן התוצאות

אני יודע שלקח לי קצת זמן אבל ככה זה כשאתה בצבא....אין אפשרות לקחת את הרגלים ולנסוע למוסך....
הבעיה הייתה פאלגים + 2 חורים באגזוז ודוד אחורי אחרי החלפה שלהם נפתרה הבעיה ברובה.... בכל זאת 200K לרכב הצליחו להסביר לי שזה לא יהיה רכב חדש..
יש לי שתי המלצות בעקבות הבעיה שלי האחת:
1. "חיים אגזוזים ורדיאטורים" מחדרה- בחור מדהים טיפלתי אצלו לפני עשור כשהייתה בבעלותי (היא הייתה של אמא אבל למה להיות קטנונים) פורד פיאסטה שנת 83, הבחור אמין לא מחפש לגנוב כסף מסביר את מה שהוא עושה תמיד יש קפה ועוגיות הגעתי עליו מצא לי את החורים באגזוז והחליף לי את הדוד האחורי מדהים 20 דק' הייתי בחוץ עם חיוך.
2 מוסך "אגוז" באזור תעשיה עמק חפר- בחור בשם פבל מנהל שלו הגעתי עליו בעקבות המלצה של חיים ולא התאכזבתי.
אסביר גם למה אני מבסוט כל כך קודם כל הרושם הראשוני במוסך שקט למרות שיש 6 עובדים יש חדר המתנה אבל לרגע לא אמרו לי להתרחק מהאוטו רק ביקשו לא להיכנס מתחת לליפט בלי מלווה, כל עליה וירידה מהליפט של רכבים מתבצעת באמצעות עובד מוסך ועובד נוסף שמכוון אותו.
כמו כן לפני שנכנסים לאוטו שלך שמים שקית על המושב וקרטון על הרצפה.
האוטו עבר כל כך הרבה בדיקות שאלוהים ישמור הוא חיבר אותו למחשבים ביצע נסיעות הקשיב לו, לבסוף החליף את הפלאגים (שהיו לא מקורים) הראה לי את הגראפים של המחשבים שהיו מצויינים ואמר כי הוא יחייב אותי רק על הפלאגים כל העבודה עלתה לי 220 ש"ח כולל מע"מ על האוטו עבודה כ 3 שעות של בדיקות נראה לי הגיוני לגמרי.
paveln1234 מנותק   הגב עם ציטוט