צפה בהודעה יחידה
ישן 20-05-09, 18:13   #29
snufkin
Senior Member

האווטאר של snufkin

הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
תודה סער, אך את הבדיקה הזו אני צריך לעשות רק כשהרכב נכבה, שכן בכל זמן אחר סביר שיש ניצוץ ואין בעיה כי הרכב מניע בצורה רגילה ובאופן חלק. בגלל שאני לא יכול לתכנן מתי הרכב יכבה יהיה לי מאוד קשה לבדוק את זה או להראות את הבעיה במוסך.

בקשר לאזעקה, לפי מה שאני מבין קל מאוד לבדוק את העניין. אני אפעיל את האזעקה, יעביר אותה למצב OFF במוח האזעקה ואנסה להניע. אם מניע אז כנראה שאין ניתוק מהאזעקה. אם לא, כנראה שפה הבעיה. אני אנסה היום בדרך הביתה לבדוק את זה.

לגבי האימוביליזר, לפי מה שאני מבין גם כאן יש פוטנציאל לבעיה, לכן אשאיר את האופציה הזו גם פתוחה.

תודה על ההסבר הקצת יותר מפורט. זה בהחלט עשה את ההבדל. אני אתיעץ עם חברים שיודעים קצת יותר ממני ואנסה לבדוק ניצוץ כשהרכב בסדר כדי שכשהוא יכבה אדע איך לבדוק ניצוץ גם במקרה זה.

ארילו, אם המוח של האזעקה זה איפה שמכניסים את המפתח על מנת לבטל אותה או להדליק אותה אז זה נמצא אצלי ממש על המגש של המצבר. כשהחלפתי מצבר לפני כ-3 שבועות הבחור שהתקין לי את המצבר הזיז קצת את המוח (אם זה באמת המוח) של האזעקה כי הוא לא ישב כל כך טוב קודם ביחד עם המצבר, כך שיכול להיות שהוא פגע בחייוט של החוטים שם. אני אבדוק את זה.

אני יעדכן במידה ויש משהו חדש. שוב תודה

נ.ב.
ארילו, ההצאה שלך מאוד מפתה! איפה ומתי זה יקרה?
אתה יכול להשאיר לי הודעה למייל snufkinvic@gmail.com אם אתה לא רוצה שכל הפורום יגיע

נערך לאחרונה על ידי snufkin : 20-05-09 ב 18:24.
snufkin מנותק   הגב עם ציטוט