|
כאן בדיוק הטעות שלך, בדיקת ניצוץ יכולה להסתכם בכמה מילים, אך מה הטעם בלכתוב אותם אם לא תבין אותן?
אני יכול לרשום לך ארבע מילים פשוטות בספרדית ולא תדע מה כתוב.
אז כן, זו בעיה שאין לך ידע בסיסי, אם רצונך ללמוד מהפורום, יכולת לבצע חיפוש והיית מוצא למעלה מעשרים שרשורים שהנושא שלהם הרכב נכבה ולא מניע, ובכל שרשור היית רואה שכתבנו ופירטנו כיצד לבדוק ניצוץ. עם זאת, לא רק שידע טכני בסיסי אין לך, אין לך גם את הכלים הנדרשים, ומעל להכל אתה יכול לגרום לנזק מאשר לתועלת.
אנחנו (חברי הפורום המבינים בידע הטכני) יודעים לנתח כל מקרה לגופו, ובמקרה שלך אני אישית חששתי לכתוב לך ביצוע פעולות מפורט, מחשש שגדול הנזק שיכול להיגרם לרכבך מחוסר הידע שלך מאשר התועלת.
אני חס ושלום לא רציתי לפגוע בך, אני מעריך אותך מאוד, ובטוחני שיש בנמצא המון נושאים שאתה יכול ללמד אותי, עם זאת עליך להבין, שלא ניתן להסביר לבן אדם איך למדוד מקבילית, אם הוא לא למד איך נראה משולש.
השרשור הזה מילא כבר שלושה דפים, שאותו אתה מסיים בדיוק כפי שהתחלת, אומנם אנחנו לא לוקחים אחריות על שום דבר, ואנחנו גם לא מתיימרים לתת לך דיאגנוזה שדרך המסך, כי בכל זאת אנחנו לא רואים את הרכב שלך. אבל עליך להבין, שכל אחד הוא אידיוידואל, אם היה לך ידע בסיסי ביותר, הייתי כותב לך סדרת בדיקות שתריץ ותחזור עם ממצאים, העיניין שהיות ואצלך זה נעדר, אני לא יכול לקחת את הסיכוי הקלוש ביותר, שתגרום לנזק, בהעדר ידע בסיסי וכלים נדרשים. כמו למשל הוצאת חוט ההצתה (מאחד הפלאגים על מנת לבדוק ניצוץ) שלא בצורה נכונה, ועל ידי כך הוא יקרע לך. סט חוטי הצתה חדש מקורי עולה בסך ה 500 ש"ח ומעלה. ולכן אני לא יכול לסייע לך, כי במקרה שלך ספציפית קיים סיכוי שהוא מעבר לסביר שתגרום לנזק (בשוגג ולא במזיד).
קיימים המון שרשורים, שאני מבין שפותח השרשור אינו בעל ידע בסיסי וחוש טכני, ועל כן, לא פעם אני נמנע מלפרט פעולות שיש לעשות, מחשש שיגרם לרכבו נזק או אפילו לעצמו.