צפה בהודעה יחידה
ישן 10-05-09, 23:47   #1
paveln1234
Junior Member

הגלגלים שלי: בראבו
Unhappy בעית סחיבה של פיאט בראבו

יש לי פיאט בראבו 2001 בעל 1600 דגם ספורטיבי 100 כוח סוס שקניתי מיד שניה עם 196000, כאשר בדקתי את האוטו לפני הקניה (חשוב לציין במכון נטרלי שאני בחרתי) אמרו לי שהאוטו "בובה" וצריך להחליף רק את הקלאץ - אז קניתי.
מאז אני אוכל מרור האוטו לא סוחב בהילוכים 4-5 ובעליות אני מוריד לשלישי בשביל לנסוע 80 האוטו קטן עם 100 כוח סוס אמור לטוס בכביש כמו שאומרים להיות קטן וזריז - התחושה היא כאילו האוטו אומר לך [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] שיים לי "רד-בול" ואני טס כאילו הקבל גז לא נלחץ עד הסוף כאילו חסר משהוא.
עד כה הייתי ב4 מוסכים החלפתי קלאץ, ממיר קטליטי, דוד אמצעי , מחזיר שמן אחורי, פלאגים מקורים, עשיתי כיוון רצועת טיימניג החלפתי את שתי הראוצרים (אני מקווה שאני קורא לילד בשמו)....
אני ממש מתוסכל 4 מוסכים ועדין אין לי מושג מה הבעיה אני במצב שבה לי לצבוע את האוטו בכחול ולזרוק לים - זה היה אמור להיות האוטו הראשון שלי חסכתי שנתיים בשביל לקנות רכב והייתי נעול על פיאט לכן אשמח לקבל כל טיף, עזרה, מוסך שאתם מטפלים ברכב באזור חיפה.... שילמתי כבר מעל ל5000 ש"ח על הרכב לא איכפת לי להשקיע את אותו הסכום העיקר למצוא פתרון לבעיה!
paveln1234 מנותק