צפה בהודעה יחידה
ישן 10-05-09, 00:02   #35
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
זה מזכיר לי את החיובים המוזרים בחשבוניות על בנדים חד פעמיים או אזיקוני פלסטיק במורשה של פיאט.
הייתי רואה תחת סעיף "חלקים":

בנד מתכת: 20 ש"ח.
תופסן: 10 ש"ח. (אזיקון מפלסטיק)

לא זוכר מחירים בדיוק כי הקבלות נמסרו עם הרכב, אבל פחות או יותר אלו המחירים (כמה אגורות מעלה מטה).

חבל לא ידעתי שחסר להם אזיקונים, אני יכול לקנות להם חבילה של 100 יח' בשליש מחיר... שיטת מצליח מצליחה פה יופי יופי, הרי מי יודע מה זה "תופסן"? נשמע שם מפוצץ למי שלא מבין. ממתי אזיקון עולה 10 ש"ח?

זה מזכיר לי מקרה משעשע שקרה בשישי האחרון:
אמי שסובלת מכאבי גב חזקים רצתה לנסוע לקניות השבועיות, ואני התנדבתי לבוא לעזור (לסחוב את העגלה והשקיות כי היא לא יכולה).
כדי לשחרר עגלה צריך 5 ש"ח. לאמי היה רק מטבע של 10 ש"ח, אז הורדתי אותה בכניסה לסופר כדי שתפרוט את הנ"ל למטבעות של 5 ש"ח מהקופה הראשית, ואני בינתיים נסעתי להחנות את הרכב בחניה איכותית.

ניגשת אמי אל הקופאית ואומרת לה: "נתקעתי בלי 5 ש"ח לעגלה. האם ניתן לפרוט את המטבע?" ואמי מגישה לקופאית מטבע של 10 ש"ח חדש, נוצץ ומלא ברק.
חיש קל הקופאית מפשפשת בקופה ומוסרת לאמי מטבע בודד של 5 ש"ח.
שואלת אמי את הקופאית בתמימות: "אומנם אני צריכה מטבע של 5 ש"ח לעגלה, אך כמדומני ממטבע של 10 ש"ח מתקבלים 2 מטבעות של 5 שקלים"...
הקופאית פותחת עיניים כאילו סוף העולם הגיע, פותחת את הקופה ומושיטה לאמי עוד מטבע של 5 ש"ח.
לקוחה נוספת שראתה את המתרחש פנתה לקופאית ואמרה לה: "שיטה יפה יש לכם בסופר הזה"...

לשיטה הזאת קוראים "שיטת מצליח", נדפוק את הלקוח בקטנות בתקווה שהוא לא ישים לב.
לא ישים לב? הרווחנו. ישים לב? נגיד שטעינו.

בסופר זה הולך ע"י קיצוץ בעודף וכ', במוסך משחילים את האלמנט באמצעות בנדים, חיובים מופרזים, נוזלי קירור (נרשום שמילינו 3 ליטר, בפועל נמלא 2.5, הרווחנו חצי ליטר כפול 50 מכוניות, עשינו את היומית שלנו)...

נערך לאחרונה על ידי stio : 10-05-09 ב 00:16.
stio מנותק   הגב עם ציטוט