צפה בהודעה יחידה
ישן 05-05-09, 17:06   #3
Amit-IL
Senior Member

האווטאר של Amit-IL

הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
צטט:
במקור פורסם על ידי אברג'ל ד צפה בהודעה
שלום
בשעטו"מ רכשתי ספייס 2001 elx ידני.
א. הרכב אמור לעבור יישור קו, הכולל: טיפול גדול [טיימינג עם כל התוספות; פילטרים שמנים]
מחשבה נכונה שתיתן לך הרבה שקט להמשך תשקול להחליף גם משאבת מים ורצועות שרות על הדרך.
ב. יש נזילת שמן מפקקי מים בין מנוע לגיר. הערכת מחיר?
הנזילה היא ממחזיר השמן של הפולי שעליו יושב גלגל התנופה, יש פקק אחד שיושב מעל הפולי ודרכו יכול לצאת רק מים ולא שמן (מחזיר שמן זה עולה בערך 55 ש"ח)תבדוק מצב הקלאץ' לאחר פירוק הגיר, אם זו רק הזעה ולא נזילה לא הייתי נוגע בנתיים העלות היא משמעותית.ג. על הדרך לסדר נזילת שמן גיר קלה, מאיזור הציריה. אולי גם להחליף גומיות ציריות שנראות יבשות.
שוב לכל ציריה יש מחזיר שמן שיושב בכניסה לגיר והחלפה של המחזיר שמן יפתור את הבעיה של נזילה,(מחזיר שמן אחד עולה בערך 25 ש"ח וזה גם מחיר של כל גומייה לצירייה)

כל הנ"ל עלה בבדיקה ונלקח בחשון עם קנית הרכב.
הבעיה כרגע, היא שאמש נסעתי נסיעה ארוכה מחוץ לעיר, ובאמצע נדלקה נורצ חיווי "הזרקת דלק", וכבתה כעבור כמה דקות.
מעיון בשרשורים שונים גיליתי כי ככל הנראה מדובר בחיישן למדא, ועלות החלק כולל עבודה כ -1200 ש"ח.
האם יתכן שמדובר בתקלה אחרת?

לדעתי אחרי כל הטיפולים באם הנורה תחזור לדלוק כנס למוסך לאיבחון ע"י מחשב, זו יכולה להיות בעיה
חשמלית או בעיה במערכת ההזרקה.
מה הנזק הנגרם מנסיעה כך? [כרגע הנורה לא דולקת, אך אני מעריך שהמקרה לא היה חד פעמי?
יתכן שצריך רק לבצע ניקוי מזרקים וכדו'?

בברכה ובתודה מראש
לגבי עלויות במוסך אני לא בקיא אבל זה לא יהיה זול תכין בצד לפחות 3000 ש"ח תלוי במוסך שתבחר