|
משום מה חשבתי שלא הגיבו לשרשור הזה עוד, ופיספסתי את 2 התגובות האחרונות.
dodihob צודק, אני מודה שלא ציפיתי לתגובות כאלו, ועוד מצד אנשים שאני מכיר אותם שנים גם בפורמים, גם ע"י התכתבויות בתוכנות למסרים מידיים, גם בטלפון, וגם במציאות במפגשים וטיולים. אם הייתי יודע שזה מה שיקרה לא הייתי פותח את השרשור כלל, ובטח לא מעלה את התמונות האלו.
גם בפיאט אונו הקודמת (ביולי 2008 ) העלתי תמונות של כיסויים שהלבשתי על כל המושבים, ולא היו תגובות כאלו. אולי בגלל שהרכב ההוא היה איטלקי והנוכחי זה רכב צ'כי. אולי האשמה היא דווקא בי, שלא פתחתי את השרשור הזה בפורום המתאים.
בכל אופן לגבי השאלה שלך, גדעון: נורא פשוט, בספר רכב שסופק לי בזמנו ע"י היצרן יש תרשים של הכיסא ומשורטט שם בדיוק איפה נמצאת כרית האוויר.
גם על הכיסא עצמו היכן שמותקנת כרית האוויר מרגישים זאת, מכיוון שהחלק הנ"ל הוא חלק קשיח, בעוד שאר צד הכיסא דווקא רך, כלומר אם שמים אצבע אפשר ללחוץ על המקום, בניגוד למקום שבו מותקנת הכרית.
גם לפי הסימנים בשטח וגם לפי ספר הרכב אין שום בעיה של התקנת כיסויים אלה.
בהתאם לזאת הכיסויים הנ"ל שרואים בתמונות יישארו על הרכב עד שייקרעו באופן טבעי, ואז אסיר ואזרוק אותם לפח. כשהם ייקרעו, לא אתקין חדשים במקומם.
המטרה היא לשמור על המושבים מפני קרעים ולכלוך בלבד, כדי שאני לא אסע ברכב עם מושבים קרועים. במידה וגם הקונה הבא של הרכב ייהנה מזה, שיהיה לו לבריאות.
|