סטודנט, אין ספק שהעלת כאן טענה חשובה.
המוצר הנ"ל בעל תו תקן של מכון התקנים הישראלי, החברה שמייצרת את הכיסוי הזה היא חברה ישראלית וחברה מכובדת (לא מדובר על מוצר סיני עלום שם), וגם על האריזה וגם באתר החברה רשום במפורש שהכיסויים האלו מותאמים לשימוש ברכב בעל כריות אוויר במושבים.
צדדי המושב פתוחים לחלוטין, ועוברת שם אך ורק רצועה אחת- שהיא רצועה גמישה. כלומר גם אם כרית האוויר תיפתח והרצועה תפריע לה, הרצועה תימתח מעצמה, ואני גם ניסיתי למתוח אותה עם היד. הסיכוי שתהיה בעיה עם כריות האוויר הוא קטן ביותר עד לא קיים בכלל.
במקרה שלך עם הפורד פוקוס מדובר על התעסקות פיזית במערכת כריות האוויר, ואכן מומלץ לא לגעת. גם אני התייעצתי ב- CF בנוגע לשריטה שעשו על מכסה כרית האוויר הקדמית במטרה להחליף את המכסה וייעצו לי לא לגעת, אז לא נגעתי. במקרה הזה מדובר על רצועה גמישה וקטנה שעוברת בצד והיא לא אמורה להפריע כלל.
המוצר הנ"ל ייעודי למושבים עם כריות אוויר, ומאות אם לא אלפי מכוניות בישראל משתמשים בזה. האם קרה מקרה בו כיסויים יעודיים לכריות אוויר הפריעו לפתיחת הכריות מלבד האזהרות היבשות? (שבמילא מתייחסות לכיסויים מלאים, שאותם לא העזתי לרכוש וגם רשום שאסור להתקין אותם ברכב עם כריות אוויר).
ולאוראל:
תסביר לי נא מה "גועל נפש" בחתיכת בד מסכנה שמכסה 90% מהמושב, מה גם שזה לא משהו קבוע, אלא חתיכת בד הניתנת להסרה תוך 30 דקות לכל היותר הצפוייה להיהרס תוך שנה גג, מכיוון שזהו בד זול.
הצבע לא לטעמך? הדוגמא לא לטעמך? בוא תסביר.
ומה פירוש ההודעה הזאת במסנג'ר?
אוראל אומר/ת:
זוועה. פשוט זוועה.
לדעתי, הכיסויים הנ"ל נאים. יש כיסויים עם דוגמאות יפות יותר, יש כיסויים עם צבעים יפים יותר, יש כיסויים דמויי עור המרגישים גם יקרים יותר- וכמובן מחירם בהתאם.
אני כיסיתי את המושבים אך ורק במטרה לשמור על המושבים המקוריים, ולא כדי לשפר את יופי הרכב. הריי הצבעים זהים כמעט לחלוטין לצבעי המושבים המקוריים, ולמשימה גוייסו כיסויים נאים ולא יותר, שאם יעשו את העבודה לשנה בודדת הריי זה יהיה מצויין.
במשך השנים שאני מכיר אותך אני תמיד שומע רק דברים שליליים ממך. צבע הרכב שבחרתי זוועה, המצלמה שלי דפוקה, אני לא יודע לצלם (זוויות צילום "לא משהו"), בתקופה עם האונו טענת שמדובר ברכב "עגלה", ויש עוד המון דברים. אני חושב שהבהרת לי מצויין מהי דעתך על כל הרכוש שלי, אז תודה רבה בכל אופן.