צפה בהודעה יחידה
ישן 14-04-09, 13:26   #5
liorwohl
Senior Member

האווטאר של liorwohl

הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
תראה כמעט כל מחשב שתקנה יתאים לצרכים שלך.
אז הכי טוב יהיה לקנות חומרה נפוצה שהוכיחה את עצמה (לא כמו במכוניות, מה שנפוץ הוא דווקא לא זבל) ולהוסיף כמה שקלים בכל חלק בשביל שם אמין וביצועים שהם מעל ומעבר למה שאתה תצתרך, כל עוד זה עולה רק עוד כמה שקלים. (ככה תוכל לעבור לווינדוס 7 למשל בלי לשדרג כלום)
ודבר נוסף שכדאי לך להשקיע בו הוא שקט - מחשב חדש אם הוא לא איכותי, יכול להשמע כמו מסוק, זה לא כמו פנטיום 3 שבקושי היה צריך קירור. עם בחירה נכונה של הרכיבים יהיה לך מחשב שלא תשמע.. כדאי לך מאוד לשים לב לזה, וגם כדאי לך לבחור איזה מארז יפה, שלא יהיה לך בלוק מכוער בחדר..
בשביל שקט צריך ספק כוח איכותי, מאוורר גדול עם גוף קירור למעבד ומארז לא זבל שיבוא עם 2-3 מאווררים סבירים.

במה אתה לא צריך להשקיע - כרטיס מסך. תקנה לוח עם כרטיס משולב, הוא 200% יהיה יותר חזק ממה שיש לך עכשיו בכל מקרה.

אני הייתי קונה משהו כזה:

ספק כוח שהוא אחד מהאיכותיים ביותר, יש לי כזה
כונן קשיח וצורב רגילים בחיבור sata שיעשו את העבודה כמו שצריך, של samsung שהם טובים בתחום. הנפח אולי נראה לך ענק אבל זה גרושים יותר מהרדיסק של 160gb...
המעבד שלפי דעתי הוא הכי נפוץ שיש, ביצועים טובים ומחיר זול מאוד, לא מתחמם.
זיכרון 4gb איכותי, שיהיה אמין, והנפח הענק למקרה שתרצה ווינדוס 7
לוח אם פשוט עם כרטיס מסך מובנה, אם זה היה המחשב שלי הייתי קונה לוח יותר משוכלל (הם באים בלי כרטיס מסך מובנה) וקונה כרטיס מסך חיצוני (עם קירור שקט) מה שיוסיף למחיר המחשב לפחות עוד 700 שקל, אם לא חסר תקציב אז זה אולי כדאי לך.
מארז בחרתי משהו סולידי שנראה דיי איכותי. יש מארזים עם עיצובים משוגעים שעולים יותר, אם אתה רוצה.
וכמובן קירור למעבד, 83 שקל שיעשו לך חיים שקטים .

המחשב הזה יהיה לא שמיע לחלוטין (רק שידאגו להפעיל בביוס שליטה על המאוורר לפי צורך למקרה שבלוח הזה זה לא מופעל מראש) ויהיה חזק ואמין

בקשר לddr3, הטכנולוגיה הזאת כרגע לא ממש "תפסה", אפילו המשוגעים למחשבים עוד לא ממש קונים לוחות שתומכים בה. הסיבה היא שאין כמעט יתרונות על ddr2. אין לך מה להשקיע בddr3.

נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 14-04-09 ב 13:33.
liorwohl מנותק   הגב עם ציטוט