|
שחר היקר,
כאשר אתה פותח שרשור ושואל שאלה, הייתי מצפה שתקשיב ותשמע את התשובה.
אם אתה יודע את כל התשובות בעצמך, אז אנא חסוך לנו את כל הטירדה ואמור לנו זאת כבר בהתחלה, כך השרשור שלך ישאר ריק, מבלי שאף אחד יטרח וישב וינסח באופן פשטני את התשובה ואת הדיאגנוזה ויתרום לך מהידע, משהו שלא חייב לתרום לך בכלל.
לגבי מה שרפי אמר, רפי ציין שבמקרר בבית, המערכת של מיזוג היא קטנה יותר, משמע , היא עם הרבה פחות מחברים וחיבורים וצינורות מאשר הרכב. עם זאת הוא פיספס את הנקודה שאני שוחחתי עליה.
אני אמרתי שכמו שלמקרר בבית לא מזמינים איש מקצועי על מנת שיוסיף גז כל שנתיים (היות והמערכת אטומה), כך גם ברכב אין להוסיף גז כל שנתיים (היות והמערכת צריכה להיות אטומה, גם אם היא מורכבת מיותר חלקים מאשר המערכת של המקרר, לא צריכה להיות נזילה). זה הכל, זו הדוגמא של המקרר. שם המערכת קטנה יותר, ברכב המערכת מורכבת מיותר חלקים, ולכן הסבירות שתהיה נזילה במערכת שמורכבת מיותר חלקים, היא גבוהה יותר. אין זה אומר שזה נורמלי, אין זה אומר שצריך לקבל את זה.
גז מתנדף באופן טבעי בין חמישה לעשרה גרם בשנה.
אתה מדבר על כמה מאות אצלך.
מצד שני אתה אומר שהוא הוסיף לך 400 גרם, עם זאת אתה ממשיך לומר שהמכונה שלו עשתה וואקום, משמע שאם היא עשתה וואקום, הריי שהיא רוקנה את ה 150 גרם שהיו. במקום הכניסה 400, משמע שניתן להסיק שעדיין חסר לך 150 גרם.
חשבון פשוט, בפונטו אצלך צריך להיות 550 גרם.
כמו שכתבתי לאחר שנתת תגובה, אני חוזר ואומר שוב. לא בוכים על חלב שנשפך, כתוב בצד את התאריך בו מילאת גז. וכעת המשך במעקב לראות מתי הפעם הבאה שתדרש שוב למלא גז.
נערך לאחרונה על ידי saar : 13-04-09 ב 23:38.
|