צפה בהודעה יחידה
ישן 06-04-09, 22:52   #34
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
לפעמים בסופ"ש אני יוצא, אבל עדיין, הנסיעה הכי רחוקה היא 40 ק"מ (לקולנוע בלב המפרץ למשל. אני רוצה לנסוע עם חברים לראות מהיר ועצבני 4)...

התכנון היה שכל אחד קונה רכב משלו ואת האונו מוכרים, אבל לא מצאתי וזה נגרר ונגרר ונגרר... עד שנמאס לי לחכות ולשפוך כסף על תיקונים, אז לקחתי את אמי לסוכנות של פיאט ולסוכנות של סקודה, ובסוף בחרנו בפאביה. את הפאביה קנינו ביחד.

באונו היינו צריכים להמשיך ולהשקיע, למשל הצבע בגג התחיל להינזק מהשמש והיה צריך לצבוע, וגם הצמיגים מאחור היו גמורים, אז העדפתי למכור את הרכב. לקונה אמרתי שהצמיגים יבשים והם מ- 2004 (הוא גם שאל וגם ראה קבלות) וגם ציינתי שיש נזקי שמש קלים בגג- אם הוא רוצה שיחליף/ יתקן. מעבר לזה לא היה ידוע לי על בעיות ברכב, אבל ברכב בן 15 שנה לכו תדעו מה עוד יתקלקל. (משאבת מים, סטארטר, מדחס מזגן, אלטרנטור, מנוע, ראש מנוע וכ' היו המקוריים ולא הוחלפו, למרות שהם היו תקינים לחלוטין בעת המכירה הם יכולים להתקלקל אחרי כמה חודשים).

לי אישית אין בעיה לנהוג על רכב עם גיר אוטומט (רק לא הזוועה שנקראת גיר רובוטי), אבל רק לנסיעות רגילות. מעבר לזה זה מיותר, הכי מה החוכמה ללחוץ על הגז ולהחזיק בהגה סתם? מילא היה גיר רגיל, זה עולם אחרי לגמרי.
stio מנותק   הגב עם ציטוט