צפה בהודעה יחידה
ישן 25-03-09, 01:00   #16
Amit-IL
Senior Member

האווטאר של Amit-IL

הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
אך רפי כמה עצוב שצדקת, שלא לדבר על הטרמוסטט (היה מפורק סתם פלאנץ ריק מתוכן)
הרדיאטור פורק בהצעתך (איזה אבחנה דקה רק אמרתי שהאוטו מתחמם בעליות ובעיר לא מגיע לטמפ' עבודה), פירקתי את הפגוש הקידמי ניתקתי את צינורות המזגן והוצאתי אותו קומפלט ביחד עם ה"רדיאטור" של המזגן שלחתי אותו למכון רדיאטורים ונפרדתי מ-150 ש"ח יש לציין שבעל המכון אמר לי
שהרדיאטור היה סתום ומלוכלך לאחר פירוק וניקוי הוחזר אלי.
פירקתי את הטרמוסטט שלא היה והרכבתי אחד חדש.
סידרתי את צמת החוטים שבא מהקונקטור שיושב על הרדיאטור ומגיע ליוניט מאורר, לנגד מאורר, ולחשמל הזנה של המאורר.
ניקיתי שוב בעזרת מסיר שומנים ביתי ואבקה להסרת אבנית את מיכל העיבוי התוצאה נהדרת.
בדקתי את הנגד והתנגדותו 1 אום הוא לא תקין/נשרף (אני יחפש אחד תקין בפירוקיה מחר או במוסך מורשה אקנה חדש, בשתי חנויות אביזרים שביקרתי היום אמרו לי רק בחברה תמצא. אם יש למישהו רעיון איפה יש באזור נהריה עכו כרמיאל אני אשמח למורשה אני לא אוהב להיכנס בגלל היחס הא וגם המחירים.
יוניט בעלת שלוש רגליים הזמנתי מקווה שתגיע מחר לחנות, 87-92-1 92-97-2 .
פירקתי את משאבת המים (מצבה בכי מר רועשת בסיבובה כשהיא אצלי בידיים והציר עם מעט חופש)
קניתי אחת תחליפית אבל איכותית תוצרת איטליה נפרדתי מ-170 ש"ח אחרי מיקוח שהתחיל ב-220ש"ח היה גם סיני ב-120ש"ח.
החלפתי גם שני מחזירי שמן עליון ותחתון פקקי הנס קפה נראו בסדר אז לא נגעתי בהם.
שפירקתי את הפולי העליון הגלגל הסתובב ואין לי סימן מחר חבר שלי בסוף היום יגיע לעשות לי כיוון טימינג
(עדין לא למדתי לעשות לבד) זה אומר בהכרח שנצטרך לפתוח את מכסה השסתומים כדי לבצע כיוון נכון של הטיימינג?? כמובן שהודעתי לחבר שלי שאני מחליף משאבה ושיבוא מחר לעשות לי כיוון לרצועה
העבודה שלו עכשיו תתעקב באופן ניכר??
מחר אני ארכיב הכל וידווח לכם מה יצא מכל הסיפור
ארילו, התגובה הקודמת שלך תילקח בחשבון ובפרוייקט הבא אני יתקן את שתי המערכות ביחד (רדיאטור חימום פנימי ומזגן).

ארילו, רפי לין, מישהו, יש הערות לפני שהכל חוזר למקום?
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  11.jpg
צפיות: 590
גודל:  126.9 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  12.jpg
צפיות: 602
גודל:  111.5 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  13.jpg
צפיות: 543
גודל:  64.9 KB  

נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 25-03-09 ב 02:32.
Amit-IL מנותק   הגב עם ציטוט