|
טוב אני חייב להודות לכולם . באמת לא חושב שגם אם הייתי יושב אצל 4 בעלי מקצוע בו זמנית ומוכן לשלם גם 10 אלף לא היו משקיעים בתשובות והסברים כמו שהסבירו לי פה . אז באמת תודה .
אז ככה היום הלכתי לחשמלאי ובדקתי שוב את הקטע עם האלטרנטור . האלטרנטור תקין ואפילו לא מזמן הורכב חדש לפי התאריך שכתוב עליו . בערךך כמה חודשים . בבדיקה של המצבר כנראה שמצאנו את הבעיה .. המצבר לא מצליח להחזיק זרם .. הוא נטען מהאלטרנטור וכל המערכת החשמלית מצויינת .. הוא פשוט לא מצליח לשמור על הזרם הוא באיזה שהוא שלב פורק את הזרם . הברירה היחידה קודם כל בלי שום קשר למערכת בכללי היא לקנות מצבר חדש .
החשמלאי אמר לי דבר שרציתי לשאול . הוא אומר שברכב הזה שמים מצבר של 48 -55 אמפר מקסימום .. ( פיאט אונו שנת 95 להזכיר ) עכשיו רציתי לשאול . למה יש כל כך הרבה משחק אני יודע שברוב הרכבים יש נגיד הוא צריך להיות 55 אמפר אז מקסימוםםםם שמים או 55 או 50 . למה ברכב הזה אפשר לשים כל כך הרבה סוגים ?!
ועוד דבר שהוא אמר שכדי לשים מצבר חזק יותר סתומרת עדיף את ה55 אמפר למי שיש מערכת כזאת זה עדיף .
השאלה האם זה באמת כזה משנה ?!?!
ועוד משו ברור שזה דבר הכרחי עכשיו המצבר .. השאלה אם הוא יפתור את הבעיה סופית או שאני עדין אשמע בווליום נמוך לעד ?!
בתודה . אלמוג .
|